Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Programajánló a hétvégére és gyermeknapra

Rate this item
(1 Vote)

Rendkívül programdús kőbányai hétvégének nézünk elébe. Az események már pénteken elkezdődnek, és egészen vasárnap estig várják az érdeklődőket több kerületi helyszínen. Megpróbáljuk csokorba gyűjteni a kínálatot, reméljük nem hagytunk ki semmit! Íme:

- Nagy Sportág-és Hangszerválasztó május 23. és 24-én: több mint 90 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással. A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható. Helyszín: Merkapt Sportközpont - Maglódi út 12/A. További információ EZEN a linken.

- Streetball fesztivál a Népligetben május 24-én: az Építők SC. előtti helyszín könnyebb megközelíthetőség érdekében a közösségi közlekedéssel érkezők számára idén is elektromos kisvonat segítségével rendszeres járatot működtetnek a Planetárium és a verseny helyszíne között. További részletek EZEN a linken.

- Katasztrófavédelmi Gyermeknap május 24-én a Tűzoltóparancsnokságon: a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság délelőtt 10 órától délután 16 óráig az Igazgatóság valamennyi, így a kőbányai laktanyájában gyermeknapot tart, amely keretében a kicsik és nagyobbak felülhetnek a készenléti szerekre, megnézhetik a tűzoltó szakfelszereléseket, sőt, próbariasztásokat is láthatnak! A X. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság címe: Martinovics tér 12. További információ EZEN a linken.

- Családi nap a Kőbányai Fekete István Általános Iskolában május 24-én: a hagyományosan jó hangulatú, családok százait megmozgató rendezvényen lesznek feladatok, tánc- és capoeira, valamint karate és kung fu bemutatók, az iskolai énekkar műsorszámai, KRESZ akadálypálya, fegyverbemutató és légpuska lőtér, kézműveskedés. További információ EZEN a linken.

- Egyéni Senior Rapid Sakkbajnokság május 24-én a Kőrösiben: a bajnokságon azok a kőbányai lakosok vehetnek részt, akik 2014. június 14. napjáig betöltik a 60. életévüket. A 7 fordulós sakkbajnokságot svájci rendszerben tartják meg. Helyszín: Kőrösi Kulturális Központ. További részletek EZEN a linken

- Gyermeknap a Planetáriumban május 24-én: a gyermeknap alkalmából a gyerekek ingyen nézhetik meg a Népligetnél található Planetárium műsorait. A felnőttek részére 1000 Ft a belépő ezen a napon. További részletek EZEN a linken.

- Kőbányai Gyermeknap május 25-én az újhegyi Mély-tónál: a vasárnap 14:00 órakor kezdődő rendezvényen lesz tánc- és taekwondo bemutató, vetélkedő, kézműves játszóház, ínyencségek vására, meseelőadás, zenés műsor, kutyasuli bemutató és utcabál. További részletek EZEN a linken.

Last modified on Saturday, 24 May 2014 20:21

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Minden a helyére kerül
Föld út
Folyik az építkezés
Látkép
Az iskola
Már állnak a házak
Zajlik az éptkezés
Lakótelep a világ végén

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia