Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Felhívás a Magyar Költészet Parkja rendezvényen való részvételre

Rate this item
(0 votes)

2012. április 11-én szerdán 11 óra 11 perckor Sebő Ferenc előadóművész és népzenekutató vezetésével a résztvevők egy meghatározott időben közösen eléneklik József Attila „Rejtelmek” című versét.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - KÖSZI épülete előtti park (Budapest X Kerület, Kőbánya, Előd u. 1.) arra a napra Magyar Költészet Parkja nevet kapja, ahol a költőkről elnevezett kis színpadokon 10.00 - 12.00 között amatőr és hivatásos előadók lépnek fel.

Ezúton is felhívjuk a diákság és a pedagógusok figyelmét, hogy csatlakozzanak a programhoz, a Költészet Napjának Kőbányán való sajátos módon való megünnepléséhez. Várjuk óvodai és iskolai csoportok, zeneiskolai növendékek és iskolai énekkarok jelentkezését!

Örömmel vesszük, ha a jelentkezők a rendezvényt megelőzően megtanulják a verséneket, felkészülnek és akár hangszerkísérettel is színesítik a produkciót.

József Attila: Rejtelmek c. versmegzenésítés készítője Sebő Ferenc a youtube.hu portálon megjelentette művet és így minden érdeklődőnek lehetősége adódik arra, hogy azt megtanulja.

Jelentkezni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy 260-9959 telefonszámon.


Last modified on Monday, 05 March 2012 09:56

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Zajlik az éptkezés
Már állnak a házak
Folyik az építkezés
Régi kép
Épül és szépül
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
Épül a lakótelep
A Gergely-bánya

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia