Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újabb adományok az időseknek

Rate this item
(1 Vote)

Öt újabb kőbányai idősotthonnak, illetve idősklubnak adományozott masszázsfotelt dr. György István országgyűlési képviselő, főpolgármester-helyettes. További felajánlások érkeztek a képviselő decemberi jótékonysági gitárkoncertje után is, így lehetőség nyílt arra, hogy a kerület legtöbb részén az idősek rendelkezésére álljanak az egészségügyi szempontból is előnyös berendezések.

Három fővárosi és két kerületi fenntartású intézmény részesült a mostani adományozási körből: a Gergely, az Óhegy és a Halom utcai idősotthonok lakói, illetve a Keresztúri úti Borostyán idősek klubja, és a Pongrác telepen működő idősek klubja tagjai is igénybe vehetik a masszázsfoteles kezeléseket. Emlékezetes, hogy a decemberi koncert után az intézmények kívánságlistái alapján az Újhegyen működő Szivárvány idősotthon és a Kőbánya Kertvárosban található idősklub, valamint két kispesti intézmény kapott masszázsfoteleket, illetve háztartási gépeket, elektronikai eszközöket.

– Látva az idősek örömét elhatároztuk, hogy ha lehetőségünk engedi, azokra a helyszínekre is viszünk masszázsfotelt, amelyeknek a kívánságlistájuk alapján decemberben például hűtőt, tévét, rádiót és egyéb berendezéseket vittünk. Szerencsére egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően ezt most valóra válthattuk – mondta dr. György István.

A 2010-ben útjára indított „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is” jótékonysági koncertsorozata révén 3 év alatt immár 7,7 millió forintnyi adományt kaptak a képviselőtől kőbányai rászorulók, illetve az idősellátó intézmények lakói.

Forrás és kép: Dr. György István honlapja

Last modified on Friday, 21 March 2014 11:57

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Részből egész
Építik a tavat
Még nincs kész
Áll a szobor
Épül a Mély tó
Árkok és házak
Dolgozik a daru
Zajlik az éptkezés
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia