Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újabbb kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök - ezúttal a Márga utcában

Rate this item
(2 votes)

Rájár a rúd mostanában a kőbányai drogdílerekre, az utóbbi hetekben háromszor is lecsapott rájuk a rendőrség. Február elején a Hős utcában fogtak el egy nőt, aki az ablakból árulta "portékáit", míg a hónap végén összehangolt akció során fogták el egy kábítószer-terjesztő banda tagjait. A BRFK legújabb tájékoztatása szerint a kőbányai nyomozók egy Márga úti ingatlanban vettek őrizetbe egy férfit február 25-én, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószert árul. 

A rendőrök igazoltatták a 44 éves F. Istvánt, majd házkutatást tartottak a helyszínen. Ennek során a nyomozók a ház melléképületében önzáró tasakokban tárolt kábítószergyanús anyagot, - feltehetően extasy - tablettákat, mobiltelefonokat és olyan festményeket, szerszámgépeket, érmegyűjteményt és egy megrongált bútorszéfet találtak és foglaltak le, melyek eredetét a férfi nem tudta igazolni. F. Istvánt a rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Az őrizetben lévő férfival szemben a további eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. február 28-án elrendelt.

Az esethez kapcsolódó videó a cikk alatt vagy EZEN a linken érhető el! 

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 02 March 2015 11:48

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
A Mély tó
Dolgos kezek
Látkép
Épül a lego-ház
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
Folyik az építkezés
Áll a szobor
Föld út

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia