Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Üdülési pályázati kiírás nyugdíjas korúak részére

Rate this item
(0 votes)

A Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete üdülési lehetőséget kínál kőbányai lakcímmel rendelkező nyugdíjasok részére az önkormányzat Balatonalmádiban (Balatonalmádi, Szent István sétány 1-3.) és Balatonlellén (Balatonlelle, Úszó u. 1-3.) fekvő üdülőiben.

Pályázati kiírás

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete üdülési lehetőséget kínál kőbányai lakcímmel rendelkező nyugdíjasok részére az önkormányzat Balatonalmádiban (Balatonalmádi, Szent István sétány 1-3.) és Balatonlellén (Balatonlelle, Úszó u. 1-3.) fekvő üdülőiben. Az üdülésre csoportok és magánszemélyek is jelentkezhetnek.

Az üdülés feltételei:

Az önkormányzat a szállást, az étkezést és az utazást biztosítja. Egyéni részvételi hozzájárulás: 2000 Ft/hét, melyet az üdülés eltt kell befizetni, valamint a helyszínen fizetend idegenforgalmi adó összege (Balatonalmádi: 450 Ft/éjszaka, Balatonlelle: 360 Ft/éjszaka)

A pályázaton részt vehet, aki
Kőbányán bejelentett lakcímmel rendelkező nyugdíjas,
- 2011–2012. évben önkormányzat által támogatott üdülésben nem vett részt,
- vállalja a részvételi hozzájárulás megfizetését,
- vállalja az idegenforgalmi adó helyszínen történ befizetését, melynek összege Balatonalmádiban 450 Ft/éjszaka, Balatonlellén 360 Ft/éjszaka,
- vállalja, hogy az utazás megkezdése előtt orvosi igazolást nyújt be arról, hogy az utazásra alkalmas és közösségben tartózkodhat – az orvosi igazolás hiányának következménye az üdülésből való kizárás.

Megpályázható turnusok:
- Balatonalmádi: 2013. május 6–11-ig, szeptember 9–14-ig, szeptember 16–21-ig, valamint
- Balatonlelle: 2013. szeptember 2–7-ig.

A turnusok ebéddel kezdődnek és reggelivel fejeződnek be. Az üdülések alatt két gondozó kíséri a csoportot.

Balatonalmádiban az elhelyezés 2–3–4 ágyas szobákban történik; az ebédet a háztól kb. 300 m-re fekvő önkiszolgáló étteremben biztosítják. Az üdülőben és az étteremben az akadálymentesítés nem megoldott. Balatonlellén az elhelyezés ötágyas, fürdőszobás faházakban történik. Az étkezés a helyszínen biztosított, közös programok szervezésére zárt helyiség áll rendelkezésre.

A pályázathoz benyújtandó iratok:
- kitöltött pályázati adatlap,
- jövedelemigazolás másolata,
- orvosi igazolás.

Az orvosi igazolás bemutatása az üdülés megkezdése eltt szükséges, ennek hiányában az önkormányzat nem biztosítja a nyaralást. 

A pályázatokat 2013. április 8-ig lehet benyújtani az Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Humán Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál.

Az üdülésben résztvevőkről és a turnusok beosztásáról a Képviselő-testület 2013. április 18-i ülésén dönt. Azoknak az eredményes pályázatot benyújtóknak helyére, akiknek utazása valamilyen, az önkormányzaton kívül álló ok miatt meghiúsul, az üdültetést lebonyolító Bárka Kőbányai Szociális és Gyermekjóléti Központ munkatársai az érvényes, de eredménytelen pályázatot benyújtók közül választanak résztvevőket.

További információkat és pályázati adatlapokat az Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Humán Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál lehet beszerezni. (1102 Budapest, Szent László tér 29. fszt. 33. tel.: 06 (1) 4338 331.)

A dokumentumok pdf. formátumban innen tölthetők le:
- Pályáztati kiírás nyugdíjasok üdültetésére
- Adatlap üdülés igényléséhez

Forrás: Kőbánya.hu

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Dolgos kezek
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Folyik az építkezés
Áll a szobor
A Mély tó
Már állnak a házak
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia