Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Farsangi előkészületek – helyszínbejárás kétkeréken

Rate this item
(0 votes)

Két héttel a február 26-i, farsanggal egybekötött, földalatti kerékpárverseny előtt biciklis bányabejárást tartottak a McDonald’s BringaMánia Vakond futam szervezői.

Február végén ismét elrajtol Kőbányán az ország legkülönlegesebb téli kerékpáros eseménye a McDonald’s BringaMánia Vakond futam. A kilátogatók egy izgalmas bringás farsangi rendezvényen vehetnek majd részt a föld alatt, a közel 30 méter mélyen kanyargó, széles, kivilágított járatokban, melyek mindenki számára különleges élményt nyújtanak.

Az elmúlt szombaton lehetőség nyílt a közönség, a leendő versenyzők, illetve a sajtó számára, hogy egy nyilvános pályabejárás során megismerhessék a február 26-ai Vakond futam helyszínét. A résztvevők jó hangulatú próbaköröket tehettek ezen a turisztikai látványosságnak is beillő helyen, ahol különleges, és félelmetes, de mégis nagyon barátságos bányalakókkal is találkoztak. Az esemény nem csak a tapasztalt bringásokat vonzotta, a legfiatalabb látogató mindössze 5 éves volt.
Aki lemaradt a bejárásról, az sem késett le semmiről, a Vakond futamon is lesz lehetőség a pálya megismerésére. Érdemes előregisztrálni, mert a rendezvény helyszíne maximum 1000 fő befogadására képes! Nevezés és további információk a Vuelta Sportiroda oldalán: http://vuelta.hu/vakond-futam-kobanya.
Az esemény megtalálható a Facebookon is, ahol részletes információkon túl csapatszervezésre is van lehetőség. Ha a nevezéshez szükséges 3 főhöz még egy vagy két bringást keresel, a BringaMánia Facebook oldalán megtalálhatod leendő csapattársaid.

https://www.facebook.com/events/235058619914971/

A Vakond futamra minden érdeklődőt szeretettel vár a McDonald’s BringaMánia szervezőcsapata.

Vuelta Sportiroda



Kedvcsináló - videó összefoglaló a tavalyi rendezvényről

Last modified on Tuesday, 14 February 2012 10:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Épül a Mély tó
Látkép
Zajlik az éptkezés
Már állnak a házak
Lakótelep a világ végén
Építési terv
A Mély tó
Épül a lego-ház
A Gergely-bánya

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia