Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Országos Bajnokságot nyert a KTC-Vuelta SE

Rate this item
(1 Vote)

Újabb sikeres versenyt zárt a KTC-Vuelta Sportegyesület: Serdülő-B csapata első helyen végzett a ritmikus gimnasztika Magyar Bajnokságon. A serdülő bajnoki arany mellett felnőtt és junior korcsoportban állhattak dobogóra a lányok.

A tavaszi regionális selejtezők alapján KTC-Vuelta SE húsz versenyzője jutott az országos döntőbe. A csömöri sportcsarnokban rendezett OB-n kategóriánként 40-45, összesen több mint 250 versenyző lépett a szőnyegre és minden versenyző két szerrel mutatott be gyakorlatot.

A serdülők között a KTC-Vuelta versenyzői uralták a dobogót, hiszen Czink Szonja labdával az élen végzett, karikával pedig a harmadik helyet szerzete meg - ezzel az egyéni összetettben a dobogó második fokára állhatott fel - a győztes Rácz Dorottya mögött mindössze 0,033 pont különbséggel. Pethő Gréta karika gyakorlata a második, labdája pedig harmadik helyre volt elegendő, így az egyéni összetettben is a harmadik helyen végzett. A hatfős csapatból a többiek - Eisenkrammer Nóra, Pozsár Noémi, Korda Petra és Szabados Fruzsina - is jól teljesítettek, ennek köszönhetően a serdülő korcsoport országos csapatversenyét a KTC-Vuelta SE nyerte, magabiztos, közel 10 pontos előnnyel a második Csepeli RG Klub, és a bronzérmes Hort SE előtt.

Szépen teljesítettek a felnőttek is: Sárga Cintia karikagyakorlatával aranyérmet nyert, de ezzel a szerrel KTC-s versenyzők végzetek az ötödik és a hatodik helyen is - Szabados Zsófi és Pethő Lili révén. Buzogánnyal Grandpierre Ivett hetedik, Grandpierre Antónia tizenkettedik lett. Az összesítés alapján a második helyre juttatták a KTC-Vuelta SE felnőtt csapatát, 2,65 ponttal lemaradva a Passé RG SE mögött.

Junior korcsoportban Ngujen Jázmin szalaggal harmadik lett, a labda gyakorlatába azonban több hiba csúszott, így összetettben a negyedik helyet szerezte meg, Megyes Noémi pedig ötödik lett.

Gyermek 1B kategóriában negyedik helyen zárt a KTC-Vuelta SE csapata: Győrffy Gréta, Nagy Eperke, Szabados Ágnes, Földvári Abigél. A Gyermek 2B kategóriában ötödik lett az Eisenkrammer Dalma, Szabó Lilla, Menyhárt Luca, Povinger Dorka, Koppány Sára összetételű csapat.

Forrás és kép: Kőbánya.hu

Last modified on Wednesday, 22 October 2014 09:49

Hírek

Régi képek, emlékek

Építik a tavat
Árkok és házak
Föld út
Még nincs kész
Régi kép
Dolgozik a daru
Dolgos kezek
Épül a lego-ház
Zajlik a munka
Lakótelep a világ végén

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia