Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Rotary bál január 28-án

Rate this item
(0 votes)

A Rotary Club Dunakeszi és a Rotary Club Budapest-Ferihegy szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2012. január 28-án 19:00-kor rendezendő jótékonysági báljára a Ramada Resort Aquaworld báltermébe. Az elmúlt évekhez hasonlóan színvonalas műsor, élőzene, tombola, kiváló borok és büfévacsora gondoskodik a fergeteges hangulatról.

A bál fővédnöke: Erdei "Madár" Zsolt

A rendezvény céljai:
- A Radnóti Miklós Gimnázium hagyományos Rotary- és Radnóti-díjainak támogatása
- A gödi TOPhÁZ Speciális Otthon folyamatos támogatása (Az elmúlt években adományozott javak: kerekesszékes-felvonó, 80 db speciális ágy, 27 db kerekesszék - Jelenlegi tevékenység: az étkezde felújítása, 120 szék, 20 asztal és egyéb berendezések, építőanyagok beszerzése)
- Határon túli magyar közösségek támogatása könyvadományokkal (Az elmúlt években: 2 x Székelyföld, 1 x Kárpátalja, 1 x Vajdaság - alkalmanként több ezer kötet; Jelenlegi tevékenység: a "szokásos" mennyiségű könyv eljuttatása a gyimesi csángó településekre)

A belépő ellenében elvárt támogatás díja: 16.000.-/fő
Támogatói hozzájárulásokat és tombola-felajánlásokat örömmel és köszönettel fogadunk. Jegyek igényelhetőek a +36 30 7374577 és +36 209420040 számokon.

A ROTARY NEM EGY ALAPÍTVÁNY! A rotary clubok nem tartanak fenn irodát, nem rendelkeznek saját tulajdonnal, nincsenek alkalmazottjaik. A klubtagok a karitatív tevékenységükkel kapcsolatos költségeket (üzemanyag, telefon) saját forrásaikból finanszírozzák, a támogatásként befolyt összegeket teljes egészében a célként meghatározott tevékenységekre fordítják.

További információ: www.rotary.hu


Last modified on Wednesday, 18 January 2012 12:36

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Dolgos kezek
Zajlik a munka
A Mély tó
Építési terv
Régi kép
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Zajlik az éptkezés
A Gergely-bánya

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia