Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Feltörték honlapunkat, azonnali válaszlépésre kényszerültünk

Rate this item
(3 votes)

Kedves Olvasóink!

Bizonyára észrevették, hogy új megjelenítő-felületet kapott portálunk. Az átállással kapcsolatos háttérmunkálatok hetek óta zajlanak annak érdekében, hogy magasabb fejlettségi fokra állhassunk át honlapunkkal. Már majdnem készen is lennénk, és alig pár napnyi munka választ el minket az elvégzett munka miatt érzett örömtől, ám a mai napon arra kényszerültünk, hogy - függetlenül új honlapunk készültségi fokától - lekapcsoljuk a régit, és áttérjünk a friss verzióra.

Ennek oka az, hogy ma reggelre a kobanya.info domainen található weboldalt feltörték és onnan más weboldalakat támadtak. Ezért az oldalunkat a tárhely-szolgáltató biztonsági okokból kikapcsolta. Pár hónapon belül ez a második olyan eset, amikor ismeretlen illetéktelenek rossz szándékkal hatolnak be portálunkba.

Az első támadás után döntöttünk arról, hogy fejlettebb és biztonságosabb portál-struktúrára állunk át. Gyakorlatilag hálásak lehetünk a tavalyi hackereknek, mert miattuk időben kezdtük el a felkészülést, és a második támadásra a legjobb válaszlépéssel reagálhatunk: biztonságos védelmi rendszer mögé telepítjük cikkeinket.

Mostantól tehát a megújult Kőbánya.info várja látogatóit. A következő napokban intenzíven fogjuk kapcsolgatni a honlap elemeit. Ennek oka, hogy még mindig sok modul, cikk és rovat nincs a helyén. Sajnos hiba és "bug" is akad még bőven a rendszerben, amelyek elhárítása folyamatos, azonban azok kellemetlenséget okozhatnak Olvasóinknak. Ezekért előre is elnézést kérünk! 

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy észrevételeikkel és tanácsaikkal segítsék munkánkat, hogy a még mindig alakítás alatt lévő portálunkat olyanra formázhassuk, amely a leginkább megfelel az elvárásoknak.

Köszönjük megértésüket és segítségüket!

Last modified on Monday, 14 January 2013 13:34

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Már állnak a házak
Részből egész
Átadó ünnepség
Épül a Mély tó
Építik a tavat
Még nincs kész
Látkép
Zajlik az éptkezés
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia