Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tűzijáték az őszi égen

Rate this item
(0 votes)

Kik varázsolták oda? 

Ifjú fúvószenekari muzsikusok, kiknek játéka nyomán csodálatos hangok töltötték be a teret, mint megannyi tündöklő szikra.

Áradtak a hallgatóságot lenyűgöző dallamok, melyek Handel, Bizet, Johann Strauss, Kodály és más szerzők műveiből fonódtak ámulatba ejtő „görögtűzzé”. 

A „varázslók” a Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola Koncert Fúvószenekarának és a Kroó György Zene- és Képzőművészeti Kőbányai Alapfokú Művészeti Iskola Tutta Forza zenekarának tagjai, illetve dirigenseik, Sztán István, Bálint Rezső (Weiner Leó iskola) és Bakó Roland (Tutta Forza) voltak. 

November 9-i közös koncertjük az immáron hagyománnyá váló „kölcsönös vendégeskedés” idei első eseményeként a Weiner Leó iskola tornacsarnokában zajlott le. 


Tutta Forza zenekar a színpadon

A hangversenyt jelenlétével megtisztelte Révész Máriusz országgyűlési képviselő, a kőbányai önkormányzat Kulturális, Oktatási és Sportbizottságának elnöke, Mészáros Lászlóné, a Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola, valamint Széll Rita, a Kroó György Zene- és Képzőművészeti Kőbányai Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. 
Az esemény fővédnöke Kovács Róbert Kőbánya polgármestere és Dr. Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere volt.

A koncert végén a népes hallgatóság meghívást kapott a Kroó György AMI Tutta Forza zenekarának a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban november 30-án 19 órakor tartandó, Filmslágerek című produkciójára, illetve az est két kiváló fúvószenekarának következő közös fellépésére, amely a kőbányai Szent László Napok keretében kerül sorra június 21. és 24. között.


Last modified on Tuesday, 13 November 2012 09:23

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Dolgozik a daru
Épül a lakótelep
Még nincs kész
Régi kép
Épül a Mély tó
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Építési terv

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia