Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Valentin-napi kézműves pályázat

Rate this item
(1 Vote)

Közeleg a Valentin-nap. Önök tudják már, mivel szeretnék meglepni Kedvesüket? Egyedi ajándékkal hangulatos csomagolásban? Esetleg egy házi készítésű kreatív finomsággal? Vagy az ünnepre jellemző hagyományos, kézzel gyártott képeslappal?


Ha úgy érzik, szívesen megosztanák velünk Valentin-napi ötleteiket, akkor készítsenek az elkészült tárgyakról, ajándékokról, ünnepi ételekről vagy lakásdekorációkról fényképeket, és február 10-éig küldjék el a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre. Kérjük, a fotók mellett írják meg a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségeit (cím, telefonszám). A beérkezett fényképeket folyamatosan közzétesszük a Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán.

A legjobbaknak ítélt ötleteket díjazzuk. A pályamunkák megítélésekor egyszerre lesz szempont az ötletesség, az igényes kivitelezés, és a fotó minősége.

Online eredményhirdetés február 14-én, hétfőn 18 órakor várható a Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán. A díjazottak nevét D. Kovács Róbert Antal polgármester úr ismerteti majd.

A verseny lezárásaképpen további polgármesteri és alpolgármesteri különdíjak kerülnek majd odaítélésre. Ezek mikéntje azonban legyen az ünnepi alkalom meglepetése!

Szeretettel várjuk pályamunkáikat!

Médiapartner a PályázatMenedzser.hu.

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Forrás: korosi.org

 

Last modified on Monday, 31 January 2022 13:54

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
A Mély tó
Föld út
Zajlik az éptkezés
Építik a tavat
Épül a Mély tó
Dolgozik a daru
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia