Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbánya képeken fotópályázat

Rate this item
(1 Vote)

A Kőrösi Kulturális Központ digitális fotópályázatot hirdet KŐBÁNYA KÉPEKBEN címmel - olvasható a korosi.org-on. Olyan pályaműveket várnak, amelyekben a pályázó megmutatja Kőbánya ezer arcát, legyen az akár a kerület jelentősebb történelmi helyszíne, épülete, nevezetes eseményt megörökítő fotó, vagy akár csak egy enteriőr, amolyan kis zegzug, bármilyen szimbólum, tárgyfotó, ami Kőbányára utal. Fontos, hogy az alkotó mutassa be, „fotósszemmel” milyennek látja Kőbányát.


Kép forrása: korosi.org

Pályázati feltételek:

A pályázó legyen

- kőbányai lakos, Kőbányán dolgozó személy
- vagy Kőbányai Fotóklub tagja
- vagy Kőbányai Képző- és Iparművészek Egyesülete (KKIE) tagja

Nevezési feltételek:

A képeket JPG formátumban, SRGB színmódban várják. A képek hosszabbik oldala pontosan 3000 px. Az alkotás terjedelme legalább 3 MB méretű legyen. A pályázónak rendelkeznie kell a képek nagyfelbontású változatával (legalább 3600 px hosszabbik oldal), mert elfogadás esetén azt kéri be a szervező.

Pályázni legfeljebb 3 db saját fotóval lehet, továbbá a pályázatra 3 évnél régebbi művek nem adhatóak le. A pályázatra sorozatok nem nevezhetők.

Kérik, mellékelni a nevezési lapon:

-  az alkotás címét
-  a készítés dátumát és helyszínét
-  a pályázó nevét, elérhetőségét (e-mail, telefon)

Az elkészült alkotásokat digitális formában várják. Kérik feltüntetni a Kőbányai Fotóklub, a Kőbányai Képzőművészek tagságát, ha van.

Beérkezési határidő: 2021. május 31.

Jelentkezés módja

A jelenleg Magyarországon érvényes  járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel KIZÁRÓLAG E-MAILBEN, a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várják a jelentkezést.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A nyertes pályázatokat oklevéllel, a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény számára készített képeslapsorozatban való szerepléssel díjazzák. Az elkészült nyomdai képekből az alkotó tiszteletpéldányt kap. Az alkotó tudomásul veszi, hogy a későbbiekben értékesítésre kerülő példányokból származó bevétel kizárólag a Kőrösi Kulturális Központot illeti. A díjazott pályaműveket a Kőrösi Kulturális Központ honlapján, valamint Facebook-oldalukon teszik közzé.

A pályázók munkáik átadásával automatikusan elfogadják a pályázat feltételeit, valamint beleegyeznek abba, hogy a Kőrösi Kulturális Központ webes felületein publikálhatja a pályaműveket. A pályázó a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárul továbbá teljes nevének nyilvános feltüntetéséhez a pályázat, valamint a kiállítás során.

Nevezési lap letölthető innen: KŐBÁNYA KÉPEKBEN_fotópályázat_Jelentkezesi lap.docx!

A pályázattal kapcsolatban további információ a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen kérhető.

Forrás: korosi.org

Last modified on Monday, 06 December 2021 11:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
A Mély tó
Föld út
Részből egész
Régi kép
Látkép
Épül és szépül
Árkok és házak
Az iskola
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia