Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Itthon maradok/Joyful az Eiffel Műhelyházban

Rate this item
(0 votes)

Itthon maradok/Joyful október 10-én, 11-én és 17-én az Eiffel Műhelyházban!

Balett egy felvonásban

A stand-up és a tánc találkozása ez az este, melynek egyik részében a népszerű humorista, Kovács András Péter alias KAP szórakoztatja a közönséget. A stand-up komikus a másik részben is szerepet kap, hiszen karanténslágerére koreográfia készül, mégpedig a Magyar Nemzeti Balettintézet moderntánctanára, Vetési Adrienn elképzelése alapján.

A folytatásban a Magyar Nemzeti Balett első táncosnője, koreográfusa, Sarkissova Karina alkotja meg azt a darabot, amely a gospel, a spirituálék világából merít: a bensőséges, díszítményes kezdet nagy ünneplésbe, napsütéses és dinamikus hálaadó tablókba torkollik. Az Animal Cannibals közreműködésének köszönhetően az amerikai zenekultúra egyik meghatározó műfaja, a rap színesíti az est hangulatát.

Vetési Adrienn / Kovács András Péter
Itthon maradok

Közreműködnek:
Voltolini Annamaria, Zhukov Dmitry, Pesel Anita Tiffany, Szegő András, Sabantseva Vera, Kovács Noel Ágoston, Rohonczi Viktória, Berardi Federico


Kép forrása: opera.hu

Kovács András Péter
Utazás a nappaliban

A humorista két hónapig otthon volt a családjával, és egy számára új, ismeretlen világot fedezett fel. A délelőttöket eddig a gyerekek iskolával és óvodával töltötték, a délutánokra pedig sokszor vidéki utak jutottak. Most azonban öt ember együtt, egymás számára látta el azokat a feladatokat, amelyekre korábban egy egész világ jutott. Hogyan lehetsz egyszerre tanító, dadus, szakács, kertész, edző, cserkészparancsnok, menedzser és művész? Mire tanítottad meg a gyerekeidet, és mire tanítottak meg ők téged? Valóban ismered azokat, akiket a legjobban ismersz? Ezekkel a kérdésekkel mindannyian szembesültünk tavasszal - most pedig hallhatjuk András válaszait.

Joyful!

Az Észak-Amerikába hurcolt afrikai rabszolgák utódai a gospel, a spirituálé világán keresztül élik meg hitüket; itt a bensőséges kezdet gyakran ünneplésbe, napsütéses és dinamikus hálaadásba torkollik. A koreográfiát a Magyar Nemzeti Balett első magántáncosnője, Sarkissova Karina alkotja meg. Az Animal Cannibals közreműködésének köszönhetően az amerikai zenekultúra másik meghatározó műfaja, a rap is színesíti majd az estet, valamint az együttessel közreműködő énekesek: Kozma Orsi, Jónás Gabriella és Tibes.

További részletekért és online jegyvásárlásért kattintson IDE!


Kép forrása: opera.hu

Forrás: opera.hu

Last modified on Thursday, 05 November 2020 14:25

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Elkészült a lakótelep
Épül a Mély tó
Épül a lakótelep
Régi újhegyi kép
Még nincs kész
A Gergely-bánya
A Mély tó
Az iskola
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia