Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megújul a Pongrác úti rendelő - videóval

Rate this item
(2 votes)

Mint ahogy arról már korábban olvashattak, saját erőből, mintegy 300 millió forintból újítja meg Pongrác úti háziorvosi rendelőjét a X. kerületi önkormányzat.

D. Kovács Róbert polgármester a május 8-ai alapkőletételnél felidézte: "a rendelőfelújítások sorát a Salgótarjáni útival kezdtük, majd a Zsivaj utcai és a Kerepesi úti intézet következett, most pedig a Pongrác úti rendelőt újítjuk meg teljes egészében. A beruházás részeként sor kerül a külső szigetelésre, a munkálatok keretében új vízvezetéket és szennyvíz-, valamint elektromos hálózatot kap az épület, a hűtő és fűtő rendszer is modern technológiára áll át. Megújul és akadálymentes lesz a rendelő közvetlen környezete is. Szerkezetében is átalakul a rendelő – folytatta -, új módon szolgálva az alapellátást."

A TV10 stábja Szántó Jánossal, a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. városfejlesztési igazgatójával készítetett interjút, melyből megtudhatjuk, hogyan halad a kivitelező a munkálatokkal, illetve mikorra várható annak befejezése. A videó a cikk alatt tekinthető meg.

Forrás: TV10, kobanya.info

Last modified on Thursday, 23 August 2018 08:11

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Építési terv
Építik a tavat
Dolgos kezek
Régi kép
Árkok és házak
Átadó ünnepség
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Az iskola

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia