Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ingyenes táncoktatás gyerekeknek Kőbányán

Rate this item
(2 votes)

A tánc mint testmozgás és örömforrás bárki számára elérhető, a legkisebbektől a legidősebbekig. Szerencsére ezentúl már az anyagiak sem jelentenek akadályt azon szülők számára, akiknek gyermeke táncolni szeretne: a Magic Dance School teljesen ingyen indít egy tánccsoportot Kőbányán, ahova minden mozogni szerető fiatalt szeretettel várnak.

A tánc több mint mozgás: örömet ad, felszabadulttá tesz, és segít kifejezni az érzéseinket akkor is, ha azokat szavakkal nem tudjuk megfogalmazni. Emellett pedig karban tartja a testet, és új barátságok kialakulását is előidézheti, ha nem egyedül táncolunk otthon, a magnó előtt, hanem egy tanfolyamon, hasonló érdeklődésű társainkkal. A gyermekek táncoktatásával foglalkozó Magic Dance School most azoknak a szülőknek szeretne segíteni, akik nagyon szívesen beíratnák gyermeküket táncolni, hiszen tudják, hogy élvezné; ám anyagi helyzetük miatt mindeddig nem volt erre lehetőségük.

A tánciskola csoportjai számos országos versenyt nyertek már

A tánciskola a Kőbányai Fiatalok Egyesületének égisze alatt működik, és a fiatalok körében igen népszerű hip-hop stílust oktatja. A mozogni szerető fiatalok nemcsak hasznosan töltik el az idejüket az iskolában, és új barátokra tesznek szert, de komoly eredményeket is elérhetnek a táncban: a 2001 óta létező egyesület Magic Dance School csoportjai számos országos versenyt nyertek már meg. A sikerélmény feldobja a gyerekeket, akik még lelkesebben vetik bele magukat az új koreográfiák elsajátításába.

Minden gyerek megmutathatja a tudását a nagyközönségnek

Az egyesület vezetője, Gálicz Attila elmondása szerint náluk bárki megtapasztalhatja, milyen érzés színpadon állni, közönség előtt: az iskola ugyanis nem válogatott táncosokat visz a fellépésekre, hanem bárkit, akinek kedve van hozzá. Hiszen a tánc lényege végül is ez: a jó hangulat és a felszabadultság. Ha gyermeke szívesen járna táncolni, de eddig túl drágának ítélte a tanfolyamokat, írassa be a Magic Dance School hip-hop-tanfolyamára teljesen ingyen!

Az edzéseket heti 2×1 órában, hétfőn és csütörtökön 18-órától tartjuk, elsősorban a Tini korosztálynak ajánljuk.

No para! Senki sem születik kész táncosként. Mindenkinek meg “kell” tanulnia a testét zenére mozgatni.”

Itt találsz minket: X. kerület, Monori u. 12., weboldal: magicdanceschool.hu

Magic Dance School

Last modified on Friday, 26 June 2015 13:49

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Minden a helyére kerül
A Mély tó
Már állnak a házak
Zajlik az éptkezés
A Gergely-bánya
Árkok és házak
Épül és szépül
Lakótelep a világ végén
Folyik az építkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia