Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Fischer László és a Korál Forever március 1-jén

Rate this item
(0 votes)

Fischer László és a Korál Forever zenekar ad koncertet március 1-jén, szombaton 19.00 órától a KÖSZI-ben (Előd utca 1.). A Korál együttes egyik alapítója, Fischer László gitáros, 2010 áprilisában hívta létre új zenekarát, a Korál Forever-t. A zenekar Korál számokat játszik, olyanokat is, amelyek Korál koncerteken nem hangzottak el, csak hanghordozókon.

A Korál Forever létrejöttét a Korál együttes többi tagjának más irányú elfoglaltságai tették indokolttá. Rendszres igény van a Korál szerzemények élő, színpadi  megjelenítésére, de a többi zenésztárs kötöttségei ezt csak nagyon ritkán teszik lehetővé. Ez a formáció igyekszik havi rendszerességgel élőben eljátszani a klasszikus, és a koncerteken ritkán, vagy sohasem elhangzott Korál dalokat. Szívesen terjesztik a rock igéjét kisebb klubbokban is, ahol a publikum szinte testközelből, a színpadtól karnyújtásnyira hallgathatja az igényes rock zenét, élheti újra a Korál feeling-et. Ráadásul, ebben a felállásban a nóták az eredetinél kissé keményebben, rockosabban, ütősebben szólalnak meg.

Kapunyitás: 19.00
Kezdés: 20.00

Jegyár elővételben és nagycsaládos kártyával: 1200 Forint, a koncert napján 1600 Forint, Online jegyvásárlás EZEN a linken.

 

Forrás: Kőrösi.org

Last modified on Tuesday, 04 March 2014 17:00

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Dolgos kezek
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
Folyik az építkezés
Régi kép
Épül és szépül
A Gergely-bánya
Régi újhegyi kép
Az iskola

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia