Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Melegétel-osztás a rászorulóknak február 1-jén

Rate this item
(1 Vote)

Sándor Zoltán, a Széchenyi István Általános Iskola igazgatója és Orosz Tibor polgárőr parancsnok tavaly elhatározta, hogy - hivatalos minőségben kifejtett közjót szolgáló tevékenységük mellett - magánszemélyként is tesznek valamit a kerületben élő rászorulókért. Az elképzelést tettek követték: összefogtak egymással, aminek köszönhetően melegétel osztást szerveztek december 22-én a "piros" iskolában. Az akciónak köszönhetően 250 rászoruló ehetett abból a finom gulyásból, amit az igazgató által felajánlott pénzadományból a polgárőrök csapatának szakácsa főzött.

 

Orosz Tibor parancsnok és Sándor Zoltán igazgató a decemberi ételosztáson

A jó tettek sora nem ért véget, hiszen február 1-jén, 12:00 órától megismétlik az ételosztást a Széchenyi István Általános Iskola bejárta előtti sétányon. Az igazgató által felajánlott pénzadományból ismét a polgárőrök csapatának szakácsa főz majd finom ebédet. A Kőbányai Wolf Polgárőrség önkéntesei a szervezésből és a rend megóvásából is kiveszik a részüket. A kerület rászorulóinak kiértesítését a BÁRKA Szociális Központ végzi el a saját nyilvántartása alapján. 

Sándor Zoltán elmondta, hogy a Máltai Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend kitüntetettjeként kötelességének érzi az akció megszervezését, amiben feltétel nélküli együttműködő partnerre lelt Orosz Tibor parancsnokban.

 

Készül az egyéb

Last modified on Monday, 03 February 2014 11:20

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Zajlik a munka
Föld út
Elkészült a lakótelep
Régi kép
Dolgos kezek
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya
Építési terv
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia