Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Egy orvos, ahogy a betege látja Featured

Rate this item
(0 votes)

orvos

Köszönet egy doktornőnek

Mindenről, mindenkiről írtunk, olvastunk, de a legkevesebbet azokról az elhivatottakról szólunk, akik az egészségünk megőrzését tűzték ki feladatul maguk elé. Ezért a célért minden nap síkra szállnak, oktatnak, figyelmeztetnek.
A kőbányai Pongrácz út 19. szám alatt lévő rendelők egyikében dr. Simora Mária háziorvos küzd azért, hogy a betegek panaszait meghallgatva, azokat komolyan véve, az egészségügyi állapotukban megtörténjen a megfelelő pozitív változás. Ő az az orvos, aki arra is időt szakít, hogy a panaszok hátterében lévő okokra rávilágítva, a problémákat minden oldalról megvizsgálva a megfelelő gyógymódot kínálja fel. Különösen nagy gonddal és megértéssel viseltetik az időskorúakkal szemben. Jó érzékkel terelgeti a hozzá forduló betegeket az életmód változtatás szükségességének, a táplálkozási szokások megváltoztatásának elfogadására, megelőzve ezzel a nagyobb és komolyabb problémák kialakulását.
Munkatársával – Pirisiné Vastagh Erika asszisztenssel együtt nagyon fontosnak tartják a különböző szűrővizsgálatokon való részvételt. Erre mindenkit figyelmeztetnek és rábeszélnek.
E két elhívatott ember, kik folyamatosan képezik magukat a szakma követelményeihez igazodva, köszönetet érdemelnek. Vigyázzanak ránk testileg-lelkileg, hogy családjaink örömére minél kevesebb egészségügyi
gonddal élhessünk és dolgozhassunk.

Szabó Béláné és férje
a Szalonka közből

 

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Épül és szépül
Áll a szobor
Épül a lakótelep
Építési terv
Régi újhegyi kép
Lakótelep a világ végén
Épül a lego-ház
Árkok és házak
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia