Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Liget tér ötletpályázat Featured

Rate this item
(0 votes)

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat polgármestere, mint Kiíró környezetalakítási ötletpályázatot hirdet "LIGET TÉR" címmel.

Az ötletpályázat célja

Az ötletpályázat célja a Budapest X. kerület, Liget tér jövőbeli arculatának kialakítását elősegítő ötletek összegyűjtése, különös tekintettel a téren található Szolgáltatóház további fenntartható hasznosítására vagy elbontása esetén új funkció kialakítására. Fontos cél a tér környezeti állapotának és környező területekkel való gyalogos kapcsolatának javítása - miként lehet megteremteni a terület és a kerületközpont már kiépült gyalogos hálózatának (pl. Kőrösi sétány) minél jobb kapcsolatát.

Liget tér

Az ötletpályázaton való részvétel feltételei

Kik pályázhatnak? Bárki, aki ismeri a helyszínt, vagy szeretné jobban megismerni, és van elképzelése arról, hogy a területet milyen módon lehetne fenntarthatóan hasznosítani. Bárki, aki a Liget tér arculatának kialakításában ötleteivel részt kíván venni. Nem feltétel a szakirányú (építész, tájépítész stb.) végzettség, minden érdeklődő kőbányai lakosra és a Liget teret használó városlakóra is számítunk. Szívesen fogadjuk továbbá a téma iránt érdeklődő egyetemisták meglátásait is.

Jelentkezés és a pályaművek benyújtása

A pályázaton való részvétel ingyenes, de a pályamunkák beküldése regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött "Liget tér ötletpályázat regisztráció" tárgyú email küldésével lehet. A regisztrált pályázóknak a teljes ötletpályázati kiírást és annak mellékleteit az ötletpályázatot lebonyolító Főépítészi és Fejlesztési Iroda e-mailen megküldi.

A pályaműveket postai úton és személyes úton lehet benyújtani.

A postára adás határideje: 2012. február 23. csütörtök 24.00 óra

Postacím: Bp. Főv. X. ker. Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Főépítészi és Fejlesztési Iroda, 1102 Budapest, Szent László tér 29.
A pályaműveket személyesen a Polgármesteri Hivatal Főépítészi és Fejlesztési Irodáján (1102 Budapest, Szent László tér 29. II. emelet 203.) lehet leadni, a leadás határideje: 2012. február 23. csütörtök 15.00 óra

Pályaművek elbírálása, díjazás: A pályaművek díjazására és megvételére bruttó 100 000 Ft áll rendelkezésre. A beérkezett ötleteket szakemberekből álló bizottság bírálja el.
Az ötletpályázat eredményét a Kőbányai Önkormányzat 2012. március 31-ig saját honlapján közzéteszi, erről a nyertes pályázókat írásban értesíti. A pályaművek nyilvánosan megtekinthetők lesznek, ennek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Részletes pályázati kiírás EZEN a linken olvasható

Segítség a boríték megcímzéséhez, valamint adatlap a pályázó adatairól INNEN letölthető.

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés
Folyik az építkezés
Építési terv
A Gergely-bánya
Épül a Mély tó
Épül a lakótelep
Minden a helyére kerül
Épül a lego-ház
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia