Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Cseppben a tenger - csaknem kétmillió forint gyűlt össze a jótékonysági koncerten

Rate this item
(0 votes)

Csaknem kétmillió forint gyűlt össze az idei Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is! elnevezésű jótékonysági koncerten, amelyen Dr. György István, Révész Máriusz és Kucsák László országgyűlési képviselők zenéltek közösen a Póka Egon Experience-szel. A remek hangulatú bulin persze voltak megható pillanatok is. Dr. György István ugyanis magánemberként fejenként 250 ezer forintot adományozott egy 34 éves szklerózis multiplexben szenvedő volt tanítványának - a politikus korábban testnevelő tanárként dolgozott -, valamint egy 11 éves kislánynak, aki veseátültetésre vár, és akinek az édesanyja lesz a donor.


- Nagyon örülök, hogy idén is sokan eljöttek, annak pedig különösképp, hogy a rendezvényt megelőzően és követően befolyt összegekkel együtt nagyságrendileg kétmillió forinttal tudtuk támogatni a rászoruló kőbányai családokat a Bárka Kőbányai Szociális és Gyermekjóléti központon keresztül. Néha úgy tűnhet, hogy csepp a tengerben, amit adni tudunk, de nem szabad elfeledkeznünk a másik nagy igazságról sem: cseppben a tenger! – mondta György István, aki ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nem menjünk el szó nélkül rászoruló, nélkülöző, bajban lévő embertársaink mellett.

A szervezők külön köszönetet mondanak a zenészeknek a közreműködésért.

Köszönet illeti a Póka Egon Experience tagjait - Póka Egont, ifj. Tornóczky Ferencet és Szakadáti Mátyást; valamint Fekete-Kovács Kornélt és Sipeki Zoltánt.


Forrás: Dr. György István honlapja

Last modified on Monday, 10 December 2012 12:38

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Zajlik az éptkezés
Épül és szépül
Zajlik a munka
Régi kép
Még nincs kész
Épül a lakótelep
Folyik az építkezés
Az iskola
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia