Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Képzési programok a Bajcsy kórház szolgáltatás-fejlesztése érdekében

Rate this item
(0 votes)

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház 35.115.969 forintot nyert a TÁMOP-6.2.2.-A-KMR/11-1-2012-0002 azonosító számú pályázatával. A 2012. július 1-jén kezdődő és 2014. november 30-án befejeződő projekt fő célja az intézmény orvosainak, szakdolgozóinak új, megfelelő szakmai kompetenciákat biztosító szakirányú továbbképzésekbe, valamint hatáskörbővítő képzésekbe történő bevonása. Az elnyert összeg lehetőséget teremt arra, hogy a kórház a jogszabályban meghatározott minimumfeltételeknek megfeleljen, és hogy a növekvő szakmai elvárások helyben is érvényesüljenek.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben az egészségügyi ágazat szolgáltatásfejlesztése érdekében szakmai és szakirányú kompetencianövelő képzések megvalósítása. A projektben a képzések és ösztöndíjak elérhetővé válásával lehetőség nyílik a dolgozók szakmai fejlődésére, emelkedhet az egészségügyben foglalkoztatott szakorvosok és szakdolgozók száma, amellyel hosszabb távon a betegbiztonság növelhető és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.

A pályázat első célterületének keretében egy fő szakorvos ráépített szakképzésének és egy fő rezidens megvalósulását tervezik.

A szakdolgozók tekintetében kilenc fő szakdolgozót terveznek bevonni az akkreditált ráépített OKJ-s szakképzésekbe. A fejlesztés uniós támogatással valósul meg.

A kép forrása: Wikipédia

Last modified on Wednesday, 14 November 2012 23:13

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Zajlik az éptkezés
Épül a lego-ház
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Dolgozik a daru
Régi újhegyi kép
A Mély tó
A Gergely-bánya
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Az érettségi vizsgák miatt egy héttel később zúgnak fel a szirénák

Az érettségi vizsgák miatt egy…

Az írásbeli érettségi vizsgák miatt egy héttel később, május 13-án...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia