Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Zöldhulladék-gyűjtési akció Kőbányán, lombgyűjtő zsákok igényelhetőek

Rate this item
(3 votes)

A Kőbányai Önkormányzat az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezi az őszi zöldhulladék-gyűjtési akciót annak érdekében, hogy a közterületek és az ingatlanok rendezett állapotának fenntartását elősegítse. Az akció keretén belül az Önkormányzat térítésmentesen biológiailag lebomló 100 literes zöldhulladék-gyűjtő zsákot biztosít az ingatlanok tulajdonosainak, kezelőinek, hogy a tisztasági kötelezettségüknek eleget téve az ingatlanok előtti közterületek és ingatlanok rendben tartásáról gondoskodni tudjanak.

Ingatlanonként 10 darab, saroktelek esetén 15 darab, társasházak esetén lépcsőházanként 10 darab, míg családi házas jellegű társasházak esetén tömbönként 20 darab zöldhulladék zsák igényelhető 2020. október 1-jétől. A zöldhulladék begyűjtése 2020. november 27-ig tart.

Az ingatlanok tulajdonosai, valamint a társasházak közös képviselői a zsákokat ügyfélfogadási időben a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában (1102 Budapest, Állomás utca 26.), illetve a kihelyezett Ügyfélszolgálaton (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.) vehetik át.

A zsákokba kizárólag zöldhulladékot gyűjtsenek! A karvastagságnál nem vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve lehetőség van kihelyezni. A szelektív elszállítást a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. térítésmentesen végzi.

További részletek EZEN a linken, vagy a képre kattintva.

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Wednesday, 14 October 2020 14:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Árkok és házak
Folyik az építkezés
Áll a szobor
Régi kép
Régi újhegyi kép
Épül a Mély tó
A Mély tó
Az iskola
Föld út

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia