Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Járványügyi tájékoztató

Rate this item
(1 Vote)

Radványi Gábor alpolgármester után D. Kovács Róbert Antal polgármester koronavírus tesztjének eredménye is pozitív lett. Városvezetői feladataikat, ahogy állapotuk engedi, otthonról, online látják el. A Polgármesteri Hivatal további egy munkatársánál bizonyult pozitívnak a teszt. 

Weeber Tibor, Somlyódy Csaba és Mustó Géza Zoltán alpolgármesterek, illetve a Polgármesteri Hivatal további tíz munkatársának első vizsgálatai nem mutattak ki fertőzést. Így ők a második negatív teszt után visszatérhetnek a hivatalba.

A Kőbányai Önkormányzat és a kerület vezetői teljes mértékben együttműködnek a járványügyi hatósággal, amely az első bizonyított koronavírus-fertőzésnél megkezdte a kontaktkutatást. D. Kovács Róbert Antal polgármestert, valamint a kerület többi vezetőjét Radványi Gábor alpolgármester kontaktjaként vizsgálták, hasonlóan a hivatal munkatársaihoz. Az érintett dolgozók azonnali hatállyal otthoni munkavégzésre álltak át.

A Polgármesteri Hivatal mindezzel párhuzamosan szigorította a védekezési intézkedéseket, a maszkhasználatra és a személyes kapcsolattartásra vonatkozó szabályokat.

A Kőbányai Önkormányzat teljes mértékben együttműködik a járványügyi hatósággal, a fejleményekről és a vizsgálatok eredményéről tájékoztatja a lakosságot.

Forrás: Kőbányai Önkormányzat

Last modified on Tuesday, 08 September 2020 09:10

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Építési terv
Dolgos kezek
Régi újhegyi kép
Látkép
Részből egész
Elkészült a lakótelep
Zajlik a munka
Épül és szépül
Folyik az építkezés

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia