Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Verbai Lajos kilépett az MSZP-ből

Rate this item
(0 votes)

Verbai Lajos polgármester kilépett az MSZP-ből, döntésével kapcsolatos megkeresésünkre az alábbi közleményt juttatta el hozzánk:

"Az utóbbi hetek eseményei világossá tették számomra - és szerintem mások számára is -, hogy az MSZP  kerületi vezetői szavakban és tettekben elhatárolódtak tőlem, bár ilyen döntést semmilyen pártfórum nem hozott, sőt meggyőződésem, hogy a párttagok jelentős részének ilyen szándéka nem volt. Ennek ellenére az országgyűlési választásokon az MSZP-s jelölteket minden erőmmel segítettem, és győzelmüket akartam.

A kőbányai szervezetben egy jól körülhatárolható csoport a megújulásról szóló szólamok hangoztatása mögött a jelenlegi antidemokratikus viszonyok fenntartásán, az önkormányzatban pedig a 2006-os választások előtti gyakorlat visszaállításán dolgozik. Köztudott, hogy az ilyen irányú törekvéseknek én eddig is ellenálltam, ezért kellett engem félretolniuk. Tudomásul vettem, hogy egymás útjában állunk.

Polgármesterként Kőbánya fejlődésének és a képviselő-testület működésének biztosítása a feladatom, így természetesen a képviselő-testület MSZP frakciójával továbbra is együttműködésre törekszem."

Verbai Lajos

 

 

Verbai Lajos kőbányai polgármester

Last modified on Monday, 17 May 2010 11:08

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
A Gergely-bánya
Minden a helyére kerül
Föld út
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
Építik a tavat
Dolgozik a daru
Folyik az építkezés
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia