Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Önkormányzati lakások bérbeadása - helyreállítási kötelezettséggel

Rate this item
(2 votes)

A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat üresen álló önkormányzati lakásokat kíván bérbe adni helyreállítási kötelezettséggel. Határidő: 2015. augusztus 10. 

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének Humánszolgáltatási Bizottsága a lakásokról és a nem lakás céljára szolgáló helyiségekről szóló 32/2012. (IX. 24.) önkormányzati rendelet alapján az alábbi üresen álló önkormányzati lakásokat kívánja helyreállítási kötelezettséggel bérbe adni:

Az üres lakások a jelzett időpontokban megtekinthetők, a lakások műszaki állapotáról és a helyreállítási kötelezettségről a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. munkatársai további felvilágosítást adnak a helyszínen. A lakások állapotáról szóló írásos tájékoztató (műszaki leírás) megvásárolható a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1102 Budapest, Szent László tér 2-4.) és a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. pénztárában (1107 Budapest, Ceglédi utca 30.).

A bérbevételre vonatkozó nyilatkozatot 2015. augusztus 10-én 12.00 óráig kell leadni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán azoknak, akiknek lakásigénylését önkormányzatunk nyilvántartásba vette.

Forrás: Kőbánya.hu

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Építik a tavat
A Mély tó
Még nincs kész
Épül a lego-ház
Dolgozik a daru
Régi kép
Zajlik az éptkezés
Látkép
Az iskola

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia