Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Gyermekek étkeztetését vállalta a Demokratikus Koalíció kerületi csoportja

Rate this item
(3 votes)

A Kőbánya-Kispesti DK 11 gyermek meleg étkeztetését vállalta 2015. július 6-10. között - mi is "örökbe fogadtunk" néhány gyermeket egy hétre. Egy környékbeli ételbár biztosította a gyermekek ebédjét: volt zöldborsó, finom és burgonya főzelék fasírttal vagy sült virslivel, milánói és bolognai spagetti, rántott csirkemell rizi-bizivel vagy petrezselymes burgonyával, Jókai bableves és aranygaluska. Gondoskodtunk nassról is: őszi barack, görög dinnye és Balaton szelet is volt az étlapon.

A nagy meleg miatt fogyott a buborékos és a mentes víz, narancs vagy málna szörp társaságában. A hőségben előfordult, hogy nem nálunk fogyasztották el az ételeket a gyerekek, hanem a legnagyobb testvér, vagy valamelyik szülő jött el a műanyag dobozokba csomagolt adagokért.

Hét kőbányai és négy kispesti gyermeket láttunk vendégül: Petra (18), Klaudia és Balázs (16), Bence és Pityu (13), Laci (11), Lili (8), Milán (6), Anna (5), Titanilla és Hanna (3). A szülők hálásak voltak, amiért egy heti étkeztetést átvállaltunk tőlük, köszönjük nekik, hogy bizalmat szavaztak nekünk!

Köszönjük az ételbárnak és zöldség-gyümölcsösöknek a finom, friss ételeket! Köszönjük Szabó Lászlóné önkéntesünk egész heti munkáját is! Köszönjük a pénzügyi fedezet biztosítását Élő Norbert elnökségi tagunknak!

Demokratikus Koalíció Kőbánya-Kispest

Last modified on Wednesday, 15 July 2015 11:18

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Épül a Mély tó
Épül és szépül
Zajlik a munka
Dolgozik a daru
Régi újhegyi kép
Építési terv
Részből egész
Már állnak a házak
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia