Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A kőbányai LMP pert indít a választókat hülyének néző és félrevezető DK ellen

Rate this item
(1 Vote)

OS - A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye

A Lehet Más a Politika jó hírnév megsértése miatt pert indít és a helyi választási bizottságnál kifogást nyújt be amiatt, hogy a DK kőbányai kampányanyaga a választókat félrevezető módon vádolta meg a pártot.

A DK kampányújságja azzal próbálja megtéveszteni a választókat, aki az LMP-re szavaz, az a Fideszre szavaz, ami olyan vád, ami jóval túlmegy a választási kampány elfogadható keretein. A választók becsapását a DK nem is próbálja titkolni, hiszen amikor az LMP szóvá tette a DK hazugságát, Élő Norbert, az MSZP és az Együtt-PM által is támogatott polgármester-jelölt elismerte, hogy az ő kiadványukról van szó, majd több tanú előtt lehülyézte a választókat, akik szerinte az ilyesmit úgyis beveszik.

Miközben Gyurcsány Ferenc pártja magát demokratikusnak nevezi, minden olyan párttól elvitatja az indulás jogát, amely nem áll be mögéjük. Gyurcsány Ferenc és a DK demokratikus alapelve az, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Gyurcsány Ferencnek és a DK-nak fogalma sincs arról, hogy mi a demokrácia, és éppen ezért lesznek bármikor is képtelenek arra, hogy leváltsák a Fideszt. Az LMP ezzel szemben valódi alternatívát kínál mindenkinek, akinek elege van az elmúlt 25 év egymást váltogató, egymásból élő, a választókat hülyének néző pártjaiból. Aki vasárnap az LMP-re szavaz, az a valódi változásra szavaz.

Tóth Balázs
az LMP kőbányai polgármester-jelöltje
Lehet Más a Politika párt (LMP)

Last modified on Saturday, 11 October 2014 19:53

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Még nincs kész
Átadó ünnepség
A Mély tó
Föld út
Dolgozik a daru
Minden a helyére kerül
Látkép
Régi újhegyi kép
Részből egész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia