Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Vidák Renáta a kőbányai Szocdemek képviselőjelöltje

Rate this item
(2 votes)

A tavaszi országgyűlési választáson a Magyar Szociáldemokraták Pártjának, azaz a Szocdemeknek a színeiben Vidák Renáta indul Kőbányán. A képviselőjelölt önéletrajzából megtudhatjuk, hogy Kőbányán született, a Szervátiusz Jenő Általános Iskolában kezdte iskolai tanulmányait, majd a Hunfalvy János Külkereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Gimnázium Közgazdasági Szakmacsoportjában tanult tovább. Az érettségi bizonyítvány megszerzése után banki ügyintézői szakképesítés megszerzett, majd jelentkezett a Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Karára. Az egyetemi tanulmányait gyermeke születése miatt 2007-­ben félbeszakította, mert kislánya fejlődését helyezte előtérbe. 2013-ben tért vissza a jogtudományokhoz, hogy letegye a maradék záróvizsgáit. 

Dolgozik, 2010-­től édesapjával közösen vezetett - hulladékgazdálkodással és fémkereskedelemmel foglalkozó - gazdasági társaság koordinálását végzi.  

A szociáldemokratákkal a 2010-es választási kampány kezdete előtt került kapcsolatba, az akkori jelöltek munkáját és a párt népszerűsítését segítette. Jelenleg a fővárosi 9. választókerület országgyűlési képviselőjelöltje, amely nagyrészt Kőbányát és Kispest egy részét foglalja magában.

Vidák Renáta véleménye szerint Kőbánya történelmi munkás kerület, a dolgozó kisemberek élettere. Születése óta itt él, itt kezdte tanulmányaimat, itt dolgozik és ide jár a gyermeke közoktatási intézménybe. Jó ismeretséget ápol a helyi polgárokkal, látja a kerület hiányosságait, az infrastruktúra és közigazgatás hibáit, buktatóit. Célja, hogy a helyi közösséget fejlessze, ezzel járulva hozzá az egyszerű dolgozó emberek életének jobbá tételéhez.

Last modified on Wednesday, 08 January 2014 10:31

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Részből egész
Dolgos kezek
Épül a Mély tó
Épül a lego-ház
Föld út
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Lakótelep a világ végén
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia