Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Közbiztonságot javító együttműködés az adóhatósággal

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbánya.hu portál számolt be arról, hogy a közbiztonsághoz, a biztonságérzet javításához a gazdasági, pénzügyi terültek biztonsága, tisztasága és a vagyonvédelem is hozzátartozik, ennek érdekében kötött együttműködési megállapodást a Kőbányai Önkormányzat és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Főigazgatósága.

Kovács Róbert polgármester és dr. Demeter Tamás pénzügyőr ezredes, főtanácsos, a BFI főigazgatója írta alá azt a megállapodást, amelynek értelmében az önkormányzat és az adóhatóság egymást segítve lép fel a gazdasági visszaélések, e területhez kapcsolódó jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése és visszaszorítása érdekében. Az együttműködés értelmében a BFI és a Kőbányai Önkormányzat meghívják egymásszakértőit az érdeklődésre számot tartó rendezvényeikre, szakmai továbbképzéseikre.

 

Az önkormányzat vállalja, hogy a közös munkában eszközökkel is támogatja az adóhatóság munkatársait és a közös munkáról tájékoztatja a kőbányaiakat, míg a BFI munkatársai – a most aláírt megállapodás szerint - közös ellenőrzéseket hajtanak végre a kerületi közterület-felügyelőkkel, valamint a kiemelt közterületeken rendszeresen ellenőrzik a jövedéki jogszabályok előírásainak betartását, segítenek kiszűrni az illegális árusokat, valamint elméleti és gyakorlati továbbképzést tartanak a kőbányai közterület-felügyelőknek.

Forrás és kép: Kőbánya.hu

Last modified on Wednesday, 09 October 2013 11:32

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Épül a lego-ház
Az iskola
Még nincs kész
Folyik az építkezés
Látkép
Építik a tavat
Régi újhegyi kép
Építési terv
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia