Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A kőbányai Jobbik új képviselőjének elérhetőségei

Rate this item
(1 Vote)

Változás történt a Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének személyi összetételében. A kőbányai Jobbik korábbi képviselője, Tokody Marcell Gergely az Országgyűlés Hivatalában vállalt hivatalvezetői megbízatást, és az összeférhetetlenségi szabályok miatt lemondott budapesti alelnöki, kőbányai elnöki, valamint önkormányzati képviselői pozíciójáról. A kerületi testületbe Farkas Gábort delegálta a Jobbik Magyarországért Mozgalom. 

Farkas Gábor önéletrajza:

"1968-ban születtem Budapesten, 1974 óta élek Kőbányán, ezen belül az Újhegyi lakótelepen így ezt tekintem (tekinthetem) szűkebb hazámnak. Középfokú kereskedelmi végzettséggel rendelkezem, melyet sokáig gyakoroltam a lakókörnyezetemben is. Én voltam a "hentes fiú" a jelenlegi Csocsaj pékség helyén, ami régebben húsbolt és zöldségüzlet volt. Később "zöldséges fiú" lettem ugyanitt és a sétányon, innen is nagyon sok ismeretség alakult ki köztem és a régi kedves vevőim között. Azóta eltelt két-három évtized és családapa lettem, két gyermek boldog apukája és szeretett párommal kiegyensúlyozott életet élünk.


A mindennapok gondjai engem sem kerülnek el ezért kezdtem el foglalkozni a politikával, főleg önkormányzati szinten. Úgy érzem így tudok tenni az emberekért és lakókörnyezetünkért a legtöbbet. Önök között nőttem fel, lettem ember és jelenleg is itt élek Önökkel, nem "felülről"szemlélem az eseményeket.
Legfőbb célomnak írhatnám a közrend védelmének, a nyugdíjasok létbiztonságának vagy az egyéb komoly problémáknak az orvoslását. Célom továbbá a kereső réteg, tehát a munkások, a dolgozni akaró emberek problémáival és gondjaival foglalkozni, visszaadni a munka becsületét és értelmét. Mert ha ezt elérjük, akkor a polgár tudja támogatni a szüleit illő módon, vagy a szülő képes a gyermekeit iskoláztatni aránytalan anyagi megterhelés nélkül, és ezáltal biztosíthatja és kiszámíthatóvá teheti a gyermeke jövőjét.
Jelenleg a polgári foglalkozásom mellett önkormányzati képviselő vagyok a kerületben, kérem keressenek bizalommal!"

A képviselő elérhetőségei:
Farkas Gábor
Budapest, 1108. Hang utca 10. 2/11.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+36 70 942 6059
Blog: farkasgabor.bloglap.hu

Last modified on Monday, 12 August 2013 12:23

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Épül a lakótelep
Régi kép
Folyik az építkezés
Zajlik az éptkezés
Minden a helyére kerül
Építik a tavat
A Mély tó
Építési terv
Részből egész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia