Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megalakult a kőbányai szocdemek alapszervezete

Rate this item
(3 votes)

A Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek nevet viselő párt kőbányai alapszervezete a kerületben augusztus 2-án alakult újjá. Az ülésen Arold Imrét választották meg az alapszervezet elnökének, míg Budai Attilát választmányi küldöttnek delegálta a tagság. Az eseményen részt vett Koszta Károly, a Szocdem Párt országos pártigazgatója, valamint Somlyódy Csaba, az MSZP X. kerületi szervezetének alelnöke, önkormányzati képviselő is.

Alakuló ülés, a kép jobb oldalán Somlyódy Csaba, az MSZP önkormányzati képviselője

A pártszervezéssel kapcsolatos teendők után Koszta Károly pártigazgató megköszönte a megjelent tagok közreműködését, valamint Somlyódi Csabának a részvételét. Üdvözölte alapszervezet újjáalakulását, amely beleillik abba a folyamatba, amely révén az ország egyre több pontján jön létre a szocdemek helyi csoportja. A pártigazgató arra kérte Arold Imrét, hogy vegye fel a kapcsolatot az MSZP kerületi csoportjával.

A kép bal oldalán Koszta Károly pártigazgató, a jobb oldalán Arold Imre kerületi elnök

A kőbányai szocdemek meglátása szerint szükség van egy új, mégis nagy múlttal rendelkező pártra, melynek segítségével a későbbiek folyamán beleszólhatnak a kerület mindennapjaiba az itt lakó emberek és családok érdekében. A Magyarországi szociáldemokrácia az 1890–évi pártalapítása óta eltelt 123 év során a sok megpróbáltatás ellenére semmit sem veszített eszmeiségéből. A Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek szem előtt tartja a baloldali értékeket és a szakszervezeti szerveződést, ugyanakkor nem utasítja el magától a konzervatív értékeket sem. A folyamatos párbeszéd hívének tekintik magukat mindazokkal, akik elutasítják a szélsőséges nézeteket. A kerületi szocdemek elindítják munkájukat annak érdekében, hogy minél több emberhez jusson el a párt programja és elképzelései.

Last modified on Monday, 05 August 2013 13:58

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Zajlik a munka
Folyik az építkezés
Föld út
Épül és szépül
Lakótelep a világ végén
Építik a tavat
Régi kép
Dolgozik a daru
Minden a helyére kerül

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia