Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai tájékoztató a maffiabaloldalról

Rate this item
(5 votes)

Június 5-én Dr. György István kőbányai országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen elmondta: a pártok a jövő évi választások előtti kampányban minden eszközt felhasználnak majd. A képviselő elfogadhatatlannak nevezte a törvénybe ütköző vagy illegális adatgyűjtésen alapuló módszerek alkalmazását, amire sajnos korábban már volt példa, hiszen lehullt a lepel arról, hogy a 2010-es választások előtt a baloldal lepaktált az alvilággal. Dr. György István kifejtette: titkosszolgálati dokumentumokból kiderül, Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt egykori igazgatója és Laborc Sándor – aki Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt is titkosszolgálati vezető volt – többször is találkoztak. Megbeszéléseikből levonható legfontosabb tény, hogy az alvilág egyik vezére megpróbálta segíteni a baloldalt a 2010-es választási győzelemhez, és az is kiderül, hogy az akkori kormányzat nem mondott nemet erre az együttműködésre – vélekedett a képviselő.

A sajtótájékoztató

Ez egy maffiabaloldal, amely erkölcsileg megbukott, vállalhatatlan – hangsúlyozta György István, aki szerint az is bebizonyosodott, hogy mindazok a súlyos vádak, amelyeket a baloldal megfogalmazott trafik-ügyben, teljesen alaptalanok, hiszen a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálata megállapította, hogy nem történt hivatali visszaélés vagy más hasonló súlyos bűncselekmény az ügyben. Így összeomlott a baloldal mocskos vádaskodása – jelentette ki a képviselő.

Dr. György István kőbányai országgyűlési képviselő

A képviselő elmondta: ma ugyanazok készülnek a baloldalon választásra, akik egyszer már lepaktáltak az alvilággal, akik egyszer már tönkretették az országot. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség mindezért magyarázattal tartozik az embereknek. Mire célzott Gyurcsány Ferenc, aki szerint Bajnai Gordonnak is legalább annyi köze van a Portik ügyhöz, mint neki? A Fidesz végére fog járni az ügynek, ezért a parlamenti bizottság tovább folytatja a vizsgálatot. Nem hagyjuk, hogy Magyarország és magyar emberek sorsa újra a maffiabaloldal kezébe kerüljön – közölte György István a kispesti és kőbányai Fidesz szervezetek nevében.

Last modified on Thursday, 06 June 2013 10:21

Hírek

Régi képek, emlékek

Építik a tavat
Már állnak a házak
Épül a lakótelep
A Mély tó
Régi kép
Dolgos kezek
Látkép
Építési terv
Dolgozik a daru
Részből egész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia