Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Angyalok jelentkezését várják!

Rate this item
(0 votes)

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) az eddigi sikereken felbuzdulva idén hetedik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az ANGYALI CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLATOT (ACSSZ). Az akció sikeres és sok rászoruló családot örvendeztet meg évről évre, így a NOE bízik benne, hogy ismét sokan jelentkeznek névtelen angyalnak.

A NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megugrik. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra. Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbálják ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt.

A NOE olyan jólelkű családokat/gyerekeket/embereket keres, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Az angyalok jelentkezését a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várják. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot tudtok küldeni, pl. elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt stb. A nekünk küldött levél tárgyában a következőt kell feltüntetni: ACSSZ – angyalok.

FONTOS TUDNIVALÓK

- Az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó vagy felső határa. Bármit bele lehet tenni, amivel az "angyal" úgy véli, örömöt okoz egy gyermeknek, egy családnak. Gondolni kell arra is, hogy fordított esetben mi az, amit az ajándékozó örömmel elfogadna…

- A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadják a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

- Tapasztalatok alapján azt javasolják, hogy a csomagot a NOE (1056 Bp., Március 15. tér 8.) nevében adják fel! (A postaköltség is a felajánlás része, sajnos a NOE nem tudja vállalni ezt a költséget.) Ezt azért javasolják, mert előfordulhat, hogy a kilátástalan helyzetben lévő család levéllel keresi meg azt a címet, ahonnan egyszer már kapott segítséget. A tanúsított jó szándékot, kedvességet a NOE nem szeretne azzal rossz emlékké tenni, hogy utána levelek áradata önti el a segítő szándékú személyt. Ha valaki szeretné személyesen átadni az ajándékot, arra is van mód!

Kérik, mindenki szánjon erre a nemes ügyre még öt percet, és küldje tovább az üzenetet barátainak, ismerőseinek - hátha ők is csatlakoznak az angyalok csapatához! Tavaly közel 400 csomagot sikerült közvetíteni. Legyen idén kétszer ennyi a megajándékozottak száma!

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik az éptkezés
Még nincs kész
Régi kép
Lakótelep a világ végén
Dolgozik a daru
Építik a tavat
Látkép
Zajlik a munka
Áll a szobor
Részből egész

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia