Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Bencéről írt a Blikk

Rate this item
(0 votes)

Mint arról augusztus 12-én már beszámoltunk, háromszázezer forintot vehetett át az őssejtkezelésre váró Bence családja Kovács Róberttől, Kőbánya alpolgármesterétől. A hír a mai napon a Blikkben is megjelent. A napilap írása szerint az édesapa által áprilisban szervezett segélykoncert belépőjegyeinek árával mai napig adósa volt a beteg kisfiúnak az önkormányzat. Ígéret ugyan volt rá, hogy egy alapítványon keresztül a család megkapja majd a pénzt,  ám erről leghamarabb az augusztus 26-i testületi ülésen dönthettek volna.

Bence pici babaként agyhártyagyulladáson esett át, amelynek szövődményeként még mindig nem tanult meg beszélni, és a mozgása is nehézkes.

Átvették. Az önkormányzattól kapott segélyt Kovács Róbert adta át Bence családjának (Fotó: Török Attila, Blikk)

A szülők egy újabb őssejtbeültetéstől remélik kisfiuk gyógyulását, hiszen egy korábbi, hasonló beavatkozás már nagyot lendített a gyermek fejlődésén. A Blikk cikke nyomán 13 helyi képviselő két nap alatt összeadta a jegyek árával megegyező öszszeget, amelyet felajánlottak Bence gyógyítására. A vaskos borítékot a meghatódott édesapa, Kovács Attila a könnyeivel küszködve vette át.

– Ezen a felajánláson túl természetesen az önkormányzat is rendezni fogja az adósságát, továbbá gyűjtést indítunk a kerületi honlapokon keresztül, hogy minél előbb meglegyen a kijevi kiutazáshoz szükséges 3 millió forint – ígérte az alpolgármester.

Bence műtétjére a szerdán átvett adománnyal együtt eddig 1,8 millió forint gyűlt öszsze. Aki segíteni szeretne a kisfiún, az alábbi számlaszámra küldhet adományt: 1160000600000000-17442046

Írta: K. R. M., forrás: Blikk

 

Last modified on Monday, 16 August 2010 14:46

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
Építik a tavat
A Gergely-bánya
Az iskola
Áll a szobor
Zajlik a munka
Zajlik az éptkezés
Minden a helyére kerül
Még nincs kész
Régi kép

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia