Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Segítség és összefogás Bence gyógyulásáért

Rate this item
(0 votes)

A Blikkben jelent meg augusztus 9-én egy kőbányai vonatkozású cikk. Az írás szerint a kőbányai Kovács Attila szinte fillérenként kuporgatja a pénzt beteg gyermeke műtétjére, mivel kisfia egy csecsemőkori agyhártyagyulladás szövődményeként maradandó károsodást szenvedett. Bence azóta tanult meg egyáltalán járni, hogy két évvel ezelőtt őssejtbeültetést végeztek rajta. Ám továbbra is nehezen mozog, gyógycipőt kell hordania és a mai napig nem tanult meg beszélni. A teljes gyógyulásához elengedhetetlen lenne egy újabb beavatkozás, ám az ehhez szükséges 3 millió forintnak még csak a fele gyűlt össze.

A Blikkben megjelent cikknek köszönhetően Kovács Róbert alpolgármester (Fidesz) is értesült Bence kálváriájáról, és azonnal cselekedett. Első lépésként 13 frakció-társával összesen 300 000 Forintot adott össze, hogy ezzel járuljanak hozzá a műtéti költségekhez. Az összegyűjtött összeget már a tegnapi nap folyamán átadtak a kisfiú családjának.

A segítség átadásának pillanata - Katt a képre a nagyobb méretért!

Kovács Róbert ezen kívül megígérte azt is, hogy a következő képviselőtestületi ülésen soron kívül napirendre veteti az önkormányzati támogatás ügyét, amelyre a család már ígéretet kapott, de időközben elakadt a hivatal útvesztőiben. A kőbányai Fidesz a nyilvánosság eszközével kampányba is kezd annak érdekében, hogy a hiányzó összeg minél hamarabb összegyűljön Bence műtétjére.

Közös séta, alpolgármesteri támogatással - Katt a képre a nagyobb méretért!

Kovács Attila családfőt meglepte a nem várt segítség, nem számított arra, hogy a cikk megjelenését követően ilyen gyorsan előrelépés történik kisfia műtétje ügyében.

Katt a képre a nagyobb méretért!

Last modified on Wednesday, 08 September 2010 08:53

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Folyik az építkezés
Minden a helyére kerül
Építési terv
Épül a lakótelep
Már állnak a házak
A Gergely-bánya
Átadó ünnepség
Részből egész
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia