Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A közösséget szolgálók napja

Rate this item
(0 votes)

Harmadik alkalommal rendezte meg a Kőbányai Önkormányzat – intézményei, a Kőbányai Sportközpont és a Kőrösi Kulturális Központ szervezésében – a Kőbányai Közszolgálati Napot, a kerület bölcsődéiben, óvodáiban, oktatási intézményeiben, valamint más, önkormányzati fenntartású intézményeiben dolgozók részvételével.

 

Az évek során egyre többen vesznek részt az önkormányzat közszolgálati napján, idén már több mint fél ezren vettek részt az Újhegyi uszoda melletti Sportligetben tartott játékos sportvetélkedőkön, illetve kulturális programokon. Kovács Róbert polgármestertől megtudtuk: már sok évvel ezelőtt szerette volna, ha van egy olyan rendezvény, ahol egy helyen, egy időben ott vannak az önkormányzati intézmények dolgozói. Egy kötetlen rendezvény nem csak arra jó, hogy személyesen megismerhessék egymást, akik hivatalból amúgy is kapcsolatba kerülnek, hanem egy-egy oldott hangulatú beszélgetés során sok, a hétköznapokban előforduló kérdésre lehet megoldást találni. A közösség összekovácsolását szolgáló napot Kovács Róbert és csapata 2012-ben szervezte meg először.

 

Az idei rendezvényen – a korábbiakhoz hasonlóan – sportvetélkedők keretében mozgatták meg a résztvevőket, a vidám versenyhangulatot követően a rendezvényt az önkormányzat kollégáiból és családtagokból, barátokból alakult P.Kabi.Net együttes koncertje zárta. 

Forrás, képek és szerző: Kőbánya.hu

Last modified on Friday, 26 September 2014 12:16

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Épül a Mély tó
Látkép
Zajlik a munka
Építési terv
A Gergely-bánya
Elkészült a lakótelep
Épül a lego-ház
Lakótelep a világ végén
Az iskola

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia