Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kerületi összefogással nyert a Harmat Általános Iskola

Rate this item
(1 Vote)

Szeptembertől "füvezhetnek" a tanulók a Harmat Általános Iskola udvarán...de még mielőtt valaki félreértené a bevezetést, igyekszünk gyorsan megnyugtatni mindenkit, nem kell rosszra gondulniuk. Annyi történt "csupán", hogy az iskola a Cetelem Zöldsuli pályázatán kerületi összefogással, a budapesti iskolák közül egyedüliként 500.000 Ft támogatást nyert iskolaudvara megszépítésére.

Kerületünkben három iskola is részt vett a május 21-én lezárult versenyben, mely során a www.cetelemzoldsuli.hu oldalon leadott szavazatok alapján a pályázó kilencven intézmény közül az első hat 500.000 Ft iskolaudvar zöldítési támogatásban részesül.

A megmérettetésen induló kőbányai Harmat, Fekete István és KISZI-Szivárvány Tanoda Baptista Általános Iskolák közül az esélyesek közé a Harmat Általános Iskola küzdötte fel magát a szavazás véghajrájában. Az élmezőnyben igen szoros verseny alakult ki, a szavazatok még az utolsó órákban is záporoztak, volt, hogy a biztos győzelem elillanni látszott. A lelkes szülők mindent megtettek azért, hogy gyermekeik zöld álomudvaron kezdhessék a következő évet: telefonon, interneten, közösségi oldalakon kérték ismerőseik, barátaik segítségét. A küzdelemből Kovács Róbert polgármester is kivette a részét, aki Facebook oldalán buzdította szavazásra a kerület lakóit. 

Az összefogásnak és kitartásnak meglett az eredménye: a Harmat Általános Iskola 4934 szavazattal az induló kilencven iskola közül az előkelő harmadik helyezést érte el, így 500.000 Ft értékben újíthatja meg iskolaudvarát.

Köszönjük mindenkinek, aki szavazatával, támogatásával hozzájárult a sikerhez!


Kép forrás: Cetelem Zöldsuli Facebook oldala

Last modified on Friday, 23 May 2014 10:42

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
Elkészült a lakótelep
Lakótelep a világ végén
Épül a lego-ház
Régi kép
Épül és szépül
Föld út
Átadó ünnepség
A Mély tó
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia