Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újhegy helyt állt és második lett a lakótelep-bajnokságon

Rate this item
(2 votes)

Véget ért a Főtáv és az Urbanista blog által meghirdetett Lakótelep-bajnokság, melyben 2013 legnépszerűbb, legszerethetőbb klasszikus, távfűtött, panellakótelepét keresték. Az izgalmas versenyen 15 lakótelep vett részt, amely közül az Újhegyi a második helyet szerezte meg a győztes Rákoskeresztúr mögött. Újhegy - többek között - olyan neves lakótelepeket utasított maga mögé, mint a Római (Pók utcai), Gazdagréti és Óbudai. 

A bajnokságban az Újhegyi lakótelepnek a csoportmérkőzés során azokkal az Óbudai és Őrmezői lakótelepekkel kellett megmérkőznie, amelyeket az Urbanista blog szerzője "panelnagyhatalomnak" titulált. A várakozások ellenére azonban a kőbányai Újhegyi Lakótelep került ki győztesen az összecsapásból és jutott tovább a hatos döntőbe

A döntőben az újhegyiek lelkesen szavaztak városrészünkre, és nagy segítséget kaptak Kőbánya más részeinek lakóitól is. Az összefogás ellenére nem sikerült megelőzni a Rákoskeresztúri Lakótelepet, a kerületi összefogás a második helyre volt elég. Azonban ez is nagy siker, hiszen a verseny kiírása értelmében Újhegy lett Budapest második legjobb panellakótelepe! Gratulálunk Újhegynek a remek eredményhez!

Nagyon köszönjük mindazoknak, akik szavazatukkal támogatták az Újhegyi Lakótelepet, valamint szavazásra buzdították ismerőseiket!

Futottak még: Kaszásdűlői, Óbudai, Kelenföldi, Római (Pók utcai), Csepeli, Gyakorló utcai, Béke-Tatai, Őrmezői, Füredi úti.

Last modified on Saturday, 14 September 2013 17:41

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Épül a lego-ház
Építési terv
Dolgos kezek
Épül a Mély tó
Zajlik az éptkezés
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya
Folyik az építkezés
Minden a helyére kerül

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia