Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ellopott padok az Óhegy parkban Featured

Rate this item
(0 votes)

2009. szeptember 21-én három pad eltűnt az Óhegy park közkedvelt Dér utca felőli játszóteréről. A mintegy 50.000 Ft értékű padokat néhány hónapja helyezték ki. Két nappal később a negyedik padnak is lába kélt Ez közfelháborodást váltott ki a szülők körében, de bejelentés csak egy nappal később érkezett az Önkormányzathoz. Rendszeresen eltűnnek a kapukon levő riglik és a csapok is. Mindeközben az Önkormányzat tehetetlenül áll, volt olyan ötlet, hogy a pad-tolvajokat nyomravezetőnek pénzjutalom járna, de úgy tűnik ez sem valósult meg. A cikk folytatódik!


 

Ugyancsak nagy probléma, hogy nincsenek még a frekventált játszóterek közelében sem vécék. Sok szülő jónak tartaná, ha gyermekét nem a fűbe kellene pisiltetnie, ugyancsak gondolnunk kellene az állapotos és szoptató kismamákra, akik csak emiatt indulnak haza hamarabb. A helyzetre nem megoldás a 300 méterre levő Csősztorony sem, ahol az étterem tulajdonosa alacsonyabb bérleti díjat fizet az Önkormányzatnak, hogy a park látogatói ingyenesen használhassák a mellékhelységeket. A fő gond csak az, hogy erről senki sem tud.

Szóljon hozzá! Kérem írja meg véleményét, mit lehetne tenni a parkbeli lopások ellen. Ön szerint megoldást jelentene egy parkőr jelenléte?

 

 

 

Last modified on Monday, 25 January 2010 22:09

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Már állnak a házak
Átadó ünnepség
Építési terv
Árkok és házak
Épül a lakótelep
Minden a helyére kerül
Föld út
Az iskola
Látkép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia