Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Körözik a kék ruhás kislányt Featured

Rate this item
(0 votes)

A budapesti rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2010. július 31-én 11 óra 18 perc körüli időben az Örs vezér téren lévő egyik áruházban eltulajdonította egy sértett táskáját, a benne található személyes iratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel együtt.

Az ismeretlen elkövető 12-14 év körüli, körülbelül 140-150 centiméter magas, vékony testalkatú lány, haja hosszú, sötét. A bűncselekmény elkövetésekor türkizkék színű, ujjatlan felsőt, kék színű rövidnadrágot és sötét szandált viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8150/ 54-107 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

 

Last modified on Thursday, 26 August 2010 15:22

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Elkészült a lakótelep
Építési terv
Árkok és házak
Föld út
Már állnak a házak
Látkép
Folyik az építkezés
Épül a lego-ház
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia