Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kutyatolvajok rabolják az ebeket

Rate this item
(0 votes)

Tegnap este 20:30-kor kapott telefonon értesítést a Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület, hogy 18:00 és 20:00 óra között a Takarék utca 2. szám kertjéből eltűnt egy hófehér bolognese kiskutya.

Egy bolognese kiskutya, a kép illusztráció

Elindultunk megkeresni, de sajnos nem értünk el eredményt, viszont a megkérdezett környékbeli lakók elmondták, hogy az eset nem egyedi, ugyanis a Sibrik telepen sok kiskutya tűnt el mostanában. A módszer a következő: az elkövetők kivágják a kerítést, ezt követően odacsalják a kiskutyákat és sokkolóval elkábítják majd ellopják őket. Kiderült, hogy a jelenség nem csak a Sibrik telepen, hanem az újhegyi lakótelepen is tapasztalható. Többen meséltek arról, hogy a környéken ellopott értékes kiskutyák a Kőbányai Bazárnál szoktak feltűnni, ott árulják őket. Eddig öt ellopott kiskutyáról szereztünk tudomást, amik után szerető gazdijuk, köztük 3-4 éves gyerekek sírnak.

Kérnénk a lakosság együttműködését, hogy ne keljen a kis gazdiknak a kis barátjuk után sírva szomorkodni! Ha bárki tud vagy hallott a kiskutyák eltűnéséről, akkor értesítse a Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesületet a  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen!

Segítségüket előre is köszönjük!

Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület

Last modified on Monday, 18 July 2011 13:09

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Dolgozik a daru
Dolgos kezek
Épül a Mély tó
A Gergely-bánya
Részből egész
Épül a lego-ház
Építik a tavat

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia