Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai virtusvetélkedő

Rate this item
(0 votes)

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság számolt be a honlapján arról, hogy Kőbánya Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első Kőbányai Virtusvetélkedőt. A rendezvény célja az volt, hogy segítse az együttműködő kerületi rendvédelmi szervezetek közti kapcsolatok kialakítását, valamint hogy kiderüljön, melyik „Kőbánya legerősebb közössége”.

A megmérettetésen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata mellett többek között neveztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Büntetés-végrehajtás, a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalja és a Kőbányai Sport Club válogatott csapatai, így összesen hét szakterület mérte össze erejét!

Az erőpróbán a résztvevők nehezebbnél nehezebb feladatokban álltak helyt, mint a rönkpakolás, zsákcipelés, gumiforgatás, rúdtartás, gumicsizma-dobás és gépjárműfecskendő-húzás feladataiban. A nagyszerű helytállás eredményeképpen az FKI „Kőbányai Tűzoltók” csapata állhatott fel a dobogó legfelső fokára és vehette át az első helyezésért járó díjat Kovács Róbert polgármestertől. A X. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományán kívül a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság más szervezeti egységei is erősítették a csapatot.

A győztes csapat tagjai: Handra Judit, Tímár Zita,Csontos Orsolya, Kéri Gábor, Göncz Gáborné, Sági Norbert, Mihályi Attila, Halasi István, Csutak Balázs, Kupi Zoltán, Pap Sándor, Tóth Károly és Gyuri Pál.

Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gratulált a „Kőbányai Tűzoltók” csapatának eredményéhez!

Forrás: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Részből egész
Dolgos kezek
Épül a lakótelep
Épül és szépül
Már állnak a házak
Áll a szobor
Látkép
A Mély tó
Föld út

Közösségi Hírek

Az érettségi vizsgák miatt egy héttel később zúgnak fel a szirénák

Az érettségi vizsgák miatt egy…

Az írásbeli érettségi vizsgák miatt egy héttel később, május 13-án...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia