Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Rendőrségi ellenőrzés több kőbányai közlekedési eszközön

Rate this item
(1 Vote)

A budapesti rendőrök öt embert fogtak el a BRFK és a BKK együttműködésének keretében az 1-es és a 28-as villamosokon, valamint az M3-as metrón végzett ellenőrzésen - olvasható a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön rendszeres végez ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Márciusban az 1-es és a 28-as villamosvonalon kívül az M3-as metróvonalat, megállóhelyeket és az aluljárókat is ellenőrizték.

A 2024. március 14-én a rendőrök az Újpest-Központ és Kőbánya-Kispest között közlekedő M3-as metrószerelvényeken vagy megállókban nem tapasztaltak jogsértést.

A 28-as villamos vonalát 2024. március 20-án ellenőrizték; ekkor elfogtak egy nőt, akit költségvetési csalás miatt köröztek, valamint egy férfit, aki ellen két körözés volt érvényben. Az egyenruhások egy másik férfit lopáson értek tetten, őt szintén elfogták.

Végül a rendőrök az 1-es villamos vonalát ellenőrizték 2024. március 28-án, ekkor egy nőt és egy férfit fogtak el. A nőt szabálysértés miatt körözték, míg a férfit eltiltás hatálya alatti járművezetésen érték tetten. A rendőrök ilyenkor nemcsak a járatokat, hanem az azok útvonala mentén közlekedő gépjárműveket is ellenőrzik, és intézkednek, ha szabálytalanságot tapasztalnak.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát, ezért a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve további hasonló ellenőrzések várhatók.

Forrás: police.hu

Last modified on Tuesday, 09 April 2024 10:43

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Árkok és házak
A Mély tó
Zajlik a munka
Zajlik az éptkezés
Épül a lakótelep
Régi kép
Látkép
Dolgos kezek
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia