Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Semmelweis-napi ünnepség a Bajcsy Kórházban

Rate this item
(1 Vote)

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben díjakat, elismeréseket, és kinevezéseket adtak át Semmelweis-nap alkalmából

A Semmelweis-napot idén június 29-én ünnepelték a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban a járványügyi szabályok betartásával.
Dr. Szécsényi István, a Szülészet/Nőgyógyászat osztályvezető főorvosának Semmelweis Ignác életéről és munkásságáról szóló előadása nyitotta meg az ünnepséget.
Dr. Stubnya Gusztáv főigazgató méltatta a dolgozók elhivatottságát, külön kiemelve a járvány okozta helyzetben kitartásukat és áldozatos munkájukat, majd elismeréseket és kinevezéseket adott át.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel kitüntetettek tevékenysége meghatározó az intézmény fejlődésében. Kiemelkedő teljesítményét ezzel az életműdíjjal köszönték meg az V. Krónikus Belgyógyászat osztályvezető főorvosának, Dr. Nagy Máriának, és a XVII. kerületi szakrendelő vezető főorvosának, dr. Fenke Ferencnek.

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért díszoklevél várományosai azok, akik az intézmény működését, fejlődését tevékenységükkel kiemelkedő mértékben segítették. Ebben az évben a Bajcsy-Zsilinszky Kórházhoz tartozó kerületi szakrendelők fejlesztéséhez, új létesítmény építéséhez nyújtott támogatásukért Rákosmente polgármestere, Horváth Tamás, és Kőbánya alpolgármestere, Weeber Tibor József részesült az elismerésben.

Főigazgatói elismerő oklevelet kimagasló szakmai munkájáért 24 dolgozó, a Főigazgatói dicséretet 50 dolgozó vihetett haza. A főigazgató átadta az adjunktusi és az alorvosi kinevezéseket is.
A Semmelweis-napi ünnepség állófogadással zárult.

Forrás: Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, D. Kovács Róbert polgármester Facebook oldala

Last modified on Wednesday, 28 July 2021 17:46

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Zajlik a munka
Építési terv
Épül a lakótelep
Föld út
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Árkok és házak
Átadó ünnepség
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia