Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Befejeződött a nyomozás a népligeti gyilkos ügyében

Rate this item
(2 votes)

A nyomozók befejezték a népligeti emberöléssel gyanúsított férfi ügyét: az ügyben 165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor, valamint az ügyirat terjedelme meghaladja a 14 900 oldalt. A 30 éves budapesti S. Krisztián 2016 októberében a X. kerületi Népliget bokros területén megölt egy nőt. A férfi több mint egy évvel később 2017. december 11. és december 13. között további négy nőt is megtámadott, valamint bántalmazott, Zuglóban és Kőbányán. Az egyik sértett a bántalmazások következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A kőbányai bűncselekmény elkövetésekor egy térfigyelő kamera rögzítette a férfit, ezért a bántalmazással összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívást adott ki. A nyomozók S. Krisztiánt ez alapján azonosították, és 2017. december 20-án a Gyömrői úton elfogták. Az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az általa elkövetett bűncselekmények vonatkozásában beismerő vallomást tett. S. Krisztián az elfogása óta letartóztatásban van. A nyomozók az ügyben 165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor, valamint az ügyirat terjedelme meghaladja a 14 900 oldalt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

A nyomozásról készült videó-összeállítás a cikk alatt, EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg.

Forrás: Police.hu, BRFK

Last modified on Wednesday, 06 February 2019 13:00

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés
Zajlik a munka
Már állnak a házak
Épül a Mély tó
Elkészült a lakótelep
Folyik az építkezés
Részből egész
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia