Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Feladta magát a késelő, társát még keresik

Rate this item
(0 votes)

A kőbányai rendőrkapitányságon feladta magát I. Krisztián, aki egy nappal korábban szóváltást követően megszúrt egy férfit, majd társával elmenekült a helyszínről.

A nyomozás adatai szerint I. Krisztián és Mártha Krisztián 2018. július 26-án 12 óra 38 perckor Budapest X. kerületében az Örs vezér téren felszálltak egy villamosra, ahol I. Krisztián szóváltásba keveredett egy férfival, akinek a combját megszúrta, majd társával elmenekült a helyszínről.

A kiadott rendőrségi felhívás hatására a 33 éves budapesti I. Krisztián 2018. július 27-én önként feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságán. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki önbíráskodás bűntett gyanúja miatt, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/2048/2018. bűnügyi számon a 30 éves Mártha Krisztiánt továbbra is keresi. Mártha Krisztián körülbelül 170 centiméter magas, rövid hajú. Az elkövetéskor világos pólót, rövidnadrágot, valamint sötét cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Mártha Krisztiánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható  06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Mártha Krisztián
Kép forrása: police.hu

Forrás: police.hu

Last modified on Monday, 30 July 2018 11:11

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Folyik az építkezés
Föld út
Még nincs kész
Áll a szobor
Építik a tavat
Zajlik az éptkezés
Elkészült a lakótelep
Az iskola
Látkép

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán május 8-16.! A kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia