Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Fültágítós szeméremsértőt és baseball sapkás tolvajt keresnek

Rate this item
(1 Vote)

Újabb személyekkel bővült a kerületi körözési arcképcsarnok. Ezúttal egy fültágítós szeméremsértő és baseball sapkás tolvaj helyezte magát a rendőrök érdeklődési körébe, akik a lakosság segítségével szeretnék megtalálni az elkövetőket. 

Szeméremsértés a Népligetben

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen férfi ellen, aki 2016. augusztus 19-én 7 óra 30 perc körül a népligeti Planetárium mögötti részen a sértett mögé lépett és annak szoknyáját felemelte. A nő sikítani kezdett, mire az elkövető a cselekményt befejezte, odébb lépet, fogdosta magát, majd elfutott a helyszínről. Az elkövető körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja sötét, oldalt rövidre vágott, felül pedig hosszabb. Bal fülében fültágító volt.

Az elkövetőről grafika áll rendelkezésre:

A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.


Kozmetikai termékeket lopott a baseball sapkás férfi

A X. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2016. augusztus 31-én 9 óra 45 perc körül egy Kerepesi úti teher- és áruszállító parkolóban egy teherautó rakteréből ellopott egy kartondobozt a benne lévő több mint százezer forint értékű kozmetikai termékekkel. Az elkövető vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor mintás, világos zöld pólót, barna nadrágot, színes baseballsapkát, fekete cipőt és a vállán átvetve egy övtáskát viselt.

Az elkövetőről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére:

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 05 September 2016 08:43

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Látkép
Részből egész
Épül és szépül
Még nincs kész
Minden a helyére kerül
Lakótelep a világ végén
Régi újhegyi kép
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia