Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kokaint, amfetamint, marihuánát és ecstasyt árult a kőbányai lakásban

Rate this item
(1 Vote)

A rendőrök egy napon belül elfogták azt az öt férfit, akik szervezetten árultak kokaint, amfetamint, marihuánát és ecstasyt Budapesten. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya eljárást folytat F. Tamás 40 éves budapesti lakos és négy társa ellen kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, akiket 2016. június 22-én 17 óra és június 23-án 8 óra között a fővárosban fogtak el a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. Tamás kőbányai lakásán árulta a kábítószert négy társának, A. Dániel 32 éves, A. József 40 éves, M. László 59 éves, valamint K. János 64 éves budapesti lakosoknak. A négy férfi előzetesen telefonon felvette vásárlóitól a megrendeléseket, majd F. Tamástól beszerezték a szükséges mennyiségű kábítószert és azt továbbértékesítették.

Az öt gyanúsított gépjárműveiben, állandó és tartózkodási lakcímein tartott házkutatásokon a felderítő főosztály nyomozói összesen közel 1,2 kilogramm marihuánát, több mint 1,2 kilogramm amfetamint, 33 gramm kokaint, 25 darab ecstasyt, több mint 3 millió forintot, két gépkocsit és három laptopot találtak és foglaltak le.

A rendőrök gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. június 25-én elrendelt.

Az elfogásról szóló videó a képre kattintva, vagy EZEN a linken, illetve a cikk alatt tekinthető meg: 

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Tuesday, 28 June 2016 16:32

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Lakótelep a világ végén
Régi újhegyi kép
A Mély tó
Áll a szobor
Zajlik a munka
Átadó ünnepség
Részből egész
Épül a Mély tó
Dolgozik a daru
Föld út

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia