Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai volt a Csévharaszton meggyilkolt fiatal nő

Rate this item
(0 votes)

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a csévharaszti férfinak az előzetes letartóztatására, aki a nyomozás adatai szerint megfojtotta alkalmi nőismerősét, majd a holttestet kirakta az M0-s autóút gyáli lehajtójánál - közölte az ügyészségi szóvivő kedden az MTI-vel. A megyei rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még pénteken az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a gyáli lehajtó közelében. A rendőrorvos megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, amit az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott. A Pest megyei nyomozók azonosították, majd szombaton éjszaka Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves S. Lászlót. A férfit előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője azt közölte, hogy a férfi december 10-én kora este találkozott csévharaszti házában egy budapesti nővel, akit az együttlétük során megfojtott. A férfi - tettét felismerve - igyekezett áldozata holttestétől megszabadulni, ezért a nő hevenyészve felöltöztetett testét az autójába rakta, majd az M0-s autóút egyik lehajtójánál a füves területen kitette. Ezt követően a sértett irataitól, telefonjától és más tárgyaitól is megszabadult. 

A Bors.hu portál megtalálta a meggyilkolt nő élettársának az édesanyját, aki a portálnak cáfolta, hogy jövendőbeli menye örömlány lett volna. Az asszony szerint a 24 éves lányt "egész Kőbánya gyászolja".

A Ripost.hu portál szerint a jól szituált családból származó gyilkos cégvezetőként dolgozott, környezetét megdöbbentette borzalmas tette.

Nem először fordult elő, hogy kőbányai fiatal válik rendezett körülmények között élő férfi áldozatává: tavaly márciusban több mint 40 késszúrással oltotta ki Gy. Attila egy fiatalkorú lány életét a Zágrábi utcában.

Forrás: MTI, Bors, Ripost.hu

Nyomokat kerestek az M0-áson vasárnap (Fotó: MTI)

Last modified on Tuesday, 15 December 2015 11:12

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lakótelep
Zajlik a munka
Már állnak a házak
Épül a Mély tó
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés
Dolgos kezek
Minden a helyére kerül
Dolgozik a daru
Lakótelep a világ végén

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia