Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Egy kiló kábítószer, 9 millió Forint, 5 autó és egy kőbányai garázs

Rate this item
(1 Vote)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya eljárást folytat P. István 48 éves, T. Tamás 34 éves és R. Andrea 48 éves budapesti lakosok ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök csaknem egy kilogramm kábítószert, több millió forint készpénzt és öt személyautót foglaltak le a gyanúsítottaktól.

 

A rendőrök 2015. november 5-én elfogták azt a három személyt, akik hónapok óta üzletszerűen árultak kábítószert. A gyanúsítottaknál tartott házkutatások során 17 csomag kábítószergyanús anyagot, valamint több mint kilencmillió forint készpénzt találtak a rendőrök. A három gyanúsítottól összesen öt személygépjárművet foglaltak le a nyomozók. A nő autójának ülése alól előkerült egy kulcs, amely egy kőbányai garázst nyitott. Az ingatlanban további drogot találtak a rendőrök, így közel egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az előzetes szakértői vélemény alapján a lefoglalt kábítószer marihuána, illetve heroin.

 

P. Istvánnal, T. Tamással és R. Andreával szemben – őrizetbe vételük mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. november 7-én elrendelt.

Az eseményhez kapcsolódó videó a cikk alatt, vagy EZEN a linken tekinthető meg.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu, BRFK

Last modified on Sunday, 08 November 2015 21:27

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
A Gergely-bánya
Régi kép
Dolgozik a daru
Minden a helyére kerül
Dolgos kezek
Folyik az építkezés
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia